Δόξα Βώλακα

Η Δόξα Βώλακα ιδρύθηκε το 1977 από ανθρώπους του χωριού που αγαπούσαν το άθλημα, με την ομάδα τα πρώτα χρόνια να παίζει στις μικρές ερασιτεχνικές κατηγορίες και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 συμμετείχε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του νομού, ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ήταν από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.
Μετά από πολλά χρόνια στη Β’ κατηγόρια από «σπόντα» το 2008 βρέθηκε στην Α2, καθώς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά η Αγ. Παρασκευή, με την ομάδα του Βώλακα στο τέλος της χρονιάς να τερματίζει στην τρίτη θέση για να ξεκινήσει σιγά- σιγά να αποκτά προσωπικότητα.
Η επόμενη χρονιά ήταν επίσης πολύ θετική για την ομάδα τερματίζοντας στην 5η θέση με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, ενώ την επομένη χρονιά τερμάτισε στην 3η θέση δυο βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Μοναστηράκι εκείνη την χρονιά, ενώ την επομένη τερμάτισε στην 4η θέση. Το 2013 τερμάτισε στη 2η θέση στην Α2 και κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στο τέλος της χρονιάς δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε και πάλι στην Α2.
Η σεζόν 2015-2016 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας, καθώς κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία, ενώ πήγε και στον τελικό κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας και ηττήθηκε με 4-1 κάνοντας μια καλή εμφάνιση, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν και το σκορ 1-1.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.