Άρης Φωτολίβους

Ο Άρης Φωτολίβους, ή αλλιώς «τα καναρίνια» του δραμινού ποδοσφαίρου, ιδρύθηκε το 1947.

Τη σεζόν 1984-85 το Φωτολίβος κατέκτησε την πρωτιά στη Β’ κατηγορία και ανέβηκε στο Α’ τοπικό της Δράμας. Εκεί παρέμεινε για τρεις σεζόν με καλύτερη τη χρονιά 1986-87, κατά την οποία κατέκτησε την 4η θέση της βαθμολογίας. Η άνοδος ήρθε αστραπιαία και τα καναρίνια έμελλε να μείνουν για πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία (με εξαίρεση τη μοναδική «στάση» στη Β’ το 1991-92).
Το Φωτολίβος συνήθως τερμάτιζε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, παρόλα αυτά τη σεζόν 1996-97 μαζεύοντας συνολικά 69 βαθμούς έμεινε πίσω μοναχά από μία ομάδα, τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού. Στη συνέχεια, το 1998-99 ο Άρης έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Δράμας, όπου ηττήθηκε από τον Πανδραμαϊκό.
Τελικά, μετά από 15 σεζόν αδιάλειπτης παρουσίας στην κορυφαία κατηγορία του νομού μας, το Φωτολίβος υποβιβάστηκε το 2007, προσωρινά, στην Α2. Τρία χρόνια μετά την επιστροφή τους τα καναρίνια κατέλαβαν τη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά στα μπαράζ δεν τα κατάφεραν και τελικά έμειναν στην 3η θέση.
Η πιο σημαντική χρονιά στην ιστορία τους όμως ήρθε το 2015. Ο Άρης αντιμετώπισε για δεύτερη φορά τον Πανδραμαϊκό στον τελικό και πήρε μία άτυπη ρεβάνς για το τελικό του ’99, κατακτώντας την κούπα με το εμβληματικό σκορ 1-4.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.