Πανδραμαϊκός – Δόξα 0-0: Χωρίς νικητή το μεγάλο τοπικό ντέρμπι

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Αδάκτυλος

Χωρίς νικητή και λευκή ισοπαλία είχαμε στο τοπικό ντέρμπι Πανδραμαικός – Δόξα για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανδραμαϊκός παρέμεινε 2ος και αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ η Δόξα σημείωσε την 3η της ισοπαλία σε 5 αγώνες έχοντας 1 νίκη και 1 ήττα παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.


Στο αγωνιστικό μέρος η Δόξα κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος έχοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με Μπράουν και Παπαιωάννου.
Στο β μέρος όμως ο Πανδραμαικος αντέδρασε, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ασφυκτικά την Δόξα και είχε πέρα από το δοκάρι του Μπερούκα 4 με 5 κλασσικές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι.


Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο τερματοφύλακας της Δόξας Νίκος Κολιοφούκας με καταπληκτικές επεμβάσεις.

Οι κορυφαίοι του ματς
Για τον εξαιρετικό Πανδραμαικό του β μέρος πολύ καλό ματς πέρα τον τερματοφύλακα Κιουμουρτζή που έκανε τις δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων ο Αϊβάζης, ο δεξιός μπακ Καζαντζίδης, ο αρχοντικός στο κέντρο Τζελίδης και ο Γιώργος Μπερούκας.
Από τους μαυραετούς μακράν κορυφαίος ο τερματοφύλακας Κολιοφούκας και πολύ καλό ματς από τον αριστερό μπακ εξτρέμ Πετρίδη, τον στόπερ Γιαννούση, τον Παπαϊωάννου, τον αρχηγό Κόντο και τον Χατζηκυριάκου που έτρεξε και πίεσε πολύ στο β μέρος.

Φάσεις αγώνα
Στο 3′ μακρινό σουτ του Μπράουν καταπληκτική εκτίναξη του Κιουμουρτζή θα διώξει σε κόρνερ.

Στο 39′ κόρνερ του Μπελμάνι κεφαλιά του Μπερούκα διώχνει εντυπωσιακά ο Κολιοφούκας στην έξοδο.

Στο 44′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Πανδραμαικού μακρινό σουτ του Παπαϊωάννου καταπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι από τον Κιουμουρτζή σε κόρνερ.

Στο 47′ τετατετ ο Μπερούκας σουτ στο κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης σουτ του Πινδώνη με τα πόδια διώχνει ο Κολιοφούκας.

Στο 49′ γύρισμα του Μπερούκα από τα δύο μέτρα σουτ του Πινδώνη εντυπωσιακά ο Κολιοφούκας σε κόρνερ.

Στο 61′ σέντρα του Καζαντζίδη κεφαλιά του Αχαλινόπουλου άουτ.

Στο 77′ ωραίο γύρισμα και σουτ του Μπερούκα καταπληκτική επέμβαση του Κολιοφούκα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Σταφυλάς του συνδέσμου Έβρου με βοηθούς Κατσαντούρα του συνδέσμου Μακεδονίας και Κολιπέτρο του συνδέσμου Έβρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανδραμαικός(Μπάμπης Καζεπίδης):
Κιουμουρτζής, Καζαντζίδης, Κονταξής(71′ Κεχαγιάς), Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Παυλίδης(71′ Γιαννόπουλος), Μπελμάνι, Μπερούκας.

Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου):
Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Πετρίδης(86′ λ.τ. Στάικος), Γιαννούσης, Ογκενορούμπου, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Τζιανουλίνο(76′ Ιορδανίδης), Ρούτσης(46′ Χατζηκυριάκου), Μπράουν(71′ Οικονομίδης), Κόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *