Δράμα ’86 : O Nikola Grubic ο νέος αριστερόχειρας των Δραμινών.

Στην Δράμα βρέθηκε το διήμερο 10 & 11/7 ο Σέρβος Nikola Grubic όπου πέρασε επιτυχώς τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Γνωρίστηκε με τους προπονητές του και ξεναγήθηκε στην πόλη και στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα αγωνιστεί.

Ο Nikola Grubic ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο Novi Sad συνέχισε στην Partizan και στην Dubosice Σερβίας, αγωνίστηκε στην Βόρεια Μακεδονία, στο Λουξεμβούργο και τελευταίος του σταθμός η Sloboda της Βοσνίας που είναι και πιθανός αντίπαλος της ομάδας μας στο EHF European Cup.

Οι Δραμινοί, όπως σε κάθε παίκτη, κάνουν τα πάντα ώστε ο Nikola να φιλοξενηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

🗣️Nikola Grubic:

Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Δράμας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να έχει υπέροχους αγώνες και όλους γύρω από τον σύλλογο ώστε να έχουν εξαιρετική ατμόσφαιρα την επόμενη σεζόν, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για την επόμενη σεζόν. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει πολλούς φιλάθλους και θα δώσω μάχες για να τους ευχαριστήσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *