Δράμα ’86: Laschakou, Τουνγκελίδης, Κοτσιώνης και την νέα χρονιά στην Δράμα

Και την νέα χρονιά στην Δράμα ’86 θα αγωνίζονται οι Λουτσάκου, Τουνγκελίδης και Κοτσιώνης, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Κοτσιώνης Δραμινός και την επόμενη χρονιά.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού Handball ο Κώστας Κοτσιώνης με πολύ καλές εμφανίσεις στην Εθνική Νέων και στην ΑΕΚ, ήρθε πέρυσι στην Δράμα, έδωσε μεγάλες μάχες σε πολλούς τομείς και βοήθησε καθοριστικά με το καταπληκτικό οργανωτικά μυαλό του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συνεχίζει στην ομάδα την επόμενη χρονιά και όλοι περιμένουν να βοηθήσει στο «Πάμε πιο Ψηλά» που είναι το σύνθημα της ομάδας.

Είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το αυθεντικό ταλέντο που διαθέτει. Φίλαθλοι αθλητές προπονητές και στελέχη τον ήθελαν πολύ και την επόμενη χρονιά και αυτό έγινε.

🗣️Κώστας Κοτσιώνης:

Μετά από μια πολύ όμορφη χρονιά με πολλές χαρές και επιτυχίες οι οποίες ανέβασαν το χάντμπολ πολλά επίπεδα στη πόλη της Δράμας, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ και τη φετινή χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές (διοίκηση-προπονητικό staff) καθώς και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξαν ερχόμενος από μια όχι και τόσο καλή σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι την φετινή χρόνια θα τα πάμε πολύ καλύτερα και ευελπιστώ ότι θα ανεβάσουμε και άλλο το πήχη, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσουμε όπως και πέρυσι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φιλάθλους της Δράμας για την αγκαλιά αγάπης που εισέπραξα.

Τουνγκελίδης και την νέα περίοδο στους Δραμινούς.

Ο περιφερειακός Ευγένης Τουνγκελίδης ένας δεινός σουτέρ που τα τελευταία δύο χρόνια λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει, πλέον είναι έτοιμος να δείξει τον καλύτερο εαυτό του την νέα περίοδο. Η περιφέρεια της ομάδας θωρακίζεται ακόμη περισσότερο και ευχόμαστε στον Ευγένη μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

🗣️Ευγένης Τουνγκελίδης:

Είμαι χαρούμενος που για άλλη μία σεζόν θα είμαι παίκτης της πόλης μου και της οικογένειας μου ΔΡΑΜΑ 1986. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα έχει στόχο κάθε χρονιά να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι παρών σε αυτήν τη προσπάθεια. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν με υγεία μακριά από τραυματισμούς. Καλή συνέχεια και στα αδέρφια μου τον ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΊΝΑ.

Ο Mikita Laschakou συνεχίζει στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.

Ο Mikita Laschakou, την χρονιά που μας πέρασε, ήταν ένας από τους παίκτες με την μεγαλύτερη συμμετοχή. Ένας πραγματικός αθλητής που κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων με τον επαγγελματισμό του και την πρωσήλωσή του στους στόχους της ομάδας. Δούλεψε αθόρυβα, με συνέπεια, ήθος και συνετέλεσε στο καλό κλίμα της ομάδας.

Στην Δράμα όλα αυτά έχουν προτεραιότητα, πάντα αναγνωρίζονται και είχαν μια πρόταση για την νέα σαιζόν για τον Μikita που αυτός αποδέχθηκε. Να είσαι υγιής MIKITA και να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα.

🗣️Mikita Laschakou

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε γίνει πραγματικά αδέρφια , και είμαι περήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι βέβαιος ότι θα ζήσουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια και χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται. Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας – η παρουσία σας στις κερκίδες αλλά και η υποστήριξη σας μας κάνει πιο δυνατούς. Νιώθουμε την ενέργειά σας και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται πίσω από τα φώτα και μας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη και χωρίς εσάς οι επιτυχίες μας δεν θα ήταν δυνατές. Σας ευχαριστούμε όλους που πιστέψατε σε εμάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *