Συνεχίζεται ο Γολγοθάς παιχνιδιών της ομάδας μας με τον Ευρωπαϊκό αγώνα στο Arendal (Νορβηγία). Ο επαναληπτικός 26/10 στις 19:00 στο Κραχτίδης

Αναχώρησε για το Arendal της Νορβηγίας η ομάδα μας η οποία στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF European Cup θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 18:00 (ώρα Ελλάδας) την ιστορικότερη ομάδα της Νορβηγίας OIF ARENDAL. Το ταξίδι θα διαρκέσει 14 ώρες αφού το Arendal απέχει από το αεροδρόμιο του Όσλο 4 ώρες με το λεωφορείο. Οι Δραμινοί θα φτάσουν στο ξενοδοχείο σήμερα το βράδυ στις 00:30.

Το επόμενο Σάββατο στο Κραχτίδης (19:00) θα γίνει ο επαναληπτικός. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή και όλα έχουν οργανωθεί σε Arendal και Δράμα ώστε να γίνουν τα δύο παιχνίδια, με την προβλεπόμενη από τους κανονισμούς της EHF, διαδικασία.

Διαιτητές του αγώνα στην Νορβηγία είναι οι Πολωνοί Fabryczny Michal, Rawicki, Jakub, ενώ κομισάριος της European Handball Federation ο Ισλανδός κ. Leifsson, Hlynur.

Το γήπεδο του αγώνα είναι το πανέμορφο Sparebanken Sör Amfi.

Να σημειωθεί ότι στην Νορβηγία πρώτο άθλημα είναι το Handball με πολλά Ολυμπιακά και Παγκόσμια μετάλλια 🏅, και ακολουθούν τα αθλήματα χιονιού.

Αφιέρωμα στην Νορβηγική ομάδα θα αναρτηθεί αύριο στην σελίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *