Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Τεσσάρα με “διψασμένους” νέους και σκόρερ τον Δραμινό Ισίδωρο Κουτσίδη

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο φιλικό του στην Ιταλία, επικρατώντας της Τερνάνα με 0-4, με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος και τον δραμινό Ισίδωρο Κουτσίδη να σημειώνει το 2ο τέρμα για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έμεινε μόλις το πρώτο 45λεπτο χωρίς να βρει δίχτυα απέναντι στην Τερνάνα, για να πάρει φόρα και να ανοίξει το γκάζι και με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος να της επιβληθεί 0-4 στο πρώτο του φιλικό στην Ιταλία, πριν από το δεύτερο φιλικό με τη Ρόμα το Σάββατο (3/8).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον δικαίωσαν, με τους Κουτσίδη και Παπακανέλλο μάλιστα, να σκοράρουν.

Στο πρώτο μέρος η Τερνάνα δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο, με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Τσιτσερέλι στο 2ο λεπτό του αγώνα, με τον τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων να εκτινάσσεται και να αποκρούει.

Στο 17′ ο Κοστίνια έκανε μία επικίνδυνη σέντρα, αλλά ο Λοιάκονο απομάκρυνε λίγο πριν ο Γιάρεμτσουκ πάρει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνα

Στο 21′ ο Ολυμπιακός απείλησε δύο φορές την εστία της Τερνάνα με τον Γιώργο Μασούρα. Ο Έλληνας διεθνής αρχικά, έκλεψε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο και με ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή κι από τα δεξιά σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Φράνκι.

“Διψασμένοι” οι νέοι, σκόραρε το πρώτο του ο Βέλντε

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος, καθαρίζοντας το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι προειδοποίησαν στο 54′, με τον Γιάρεμτσουκ να φτάνει μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Φράνκι του στέρησε το τέρμα αποκρούοντας δύσκολα με το σώμα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η οι Πειραιώτες απείλησαν ξανά με κεφαλιά του Κοστίνια, που χρειάστηκε την τρομερή επέμβαση του Φράνκι με το ένα χέρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μάρτινς συνεργάστηκε άψογα με τον Γιάρεμτσουκ, ο οποίος μετά τη σέντρα του Κοστίνια έβγαλε στον Πορτογάλο και με ωραίο σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-2 δεν άργησε να γίνει, με τον Κουτσίδη να νικά τον Φράνκι με κεφαλιά ακριβείας, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα ανδρών.

Λίγο έλειψε μάλιστα, να σκοράρει και στο 63′ ο Αντώνης Παπακανέλλος, ο οποίος είδε το πλασέ του να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Βέλντε, με τον Νορβηγό να χρειάζεται μόλις 6′ μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, για να πετύχει το πρώτο τέρμα με τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν και με τέταρτο γκολ. Ο Μασούρας έκανε το σουτ, ο Φράνκι απέκρουσε, με τον Παπακανέλλο να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει από κοντά το 0-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μάρτινς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ.

ΤΕΡΝΑΝΑ: Φράνκι, Κασασόλα, Λοιάκονο, Καπουάνο, Μπέλα Βίνια, Ντε Μπόερ, Αλόι, Καρμπόνι, Τσιτσερέλι, Πατάνε, Φεράντε.

Πηγή: www.sport24.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπουτζέκης Dramasport

Δείτε αναλυτικά τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *