Έγραψε ιστορία ο Δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης: Για 16η φορά χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 110 μέτρα εμπόδια με φετινό ρεκόρ!!!!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία και να μας κάνει υπερήφανους ο Δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης.

Ο σπουδαίος αθλητής κατέκτησε την κορυφή στα 110μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Βόλο κι έπιασε στη σχετική λίστα με τους πολυνίκες του θεσμού, τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και τον Περικλή Ιακωβάκη.

Ο Δουβαλίδης, στα 37 του βελτίωσε και τη φετινή καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με χρόνο 13.83 (-0.9). Στο βάθρο μαζί του ανέβηκαν ο Χρήστος Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες) – ο μοναδικός Έλληνας που κατάφερε να τον κερδίσει τα τελευταία χρόνια – με χρόνο 14.29 και Ευθύμης Καραγιώργος του ΠΑΟΚ με 14.40.

Σε δηλώσεις του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του αφιέρωσε τη νίκη του στον προπονητή του Μπάμπη Ζρόλα που δεν είναι πλέον εν ζωή και μεταξύ άλλων μας ανέφερε για την επιτυχία του:

Μπήκα στο γκρουπ των… γέρων που έχουν 16 νίκες, αλλά αυτή η νίκη δεν συνδυάστηκε με μια καλή επίδοση, αν και πέτυχα φετινό ρεκόρ. Νιώθω ότι έχω καλύτερη επίδοση στα πόδια μου, αλλά με δυσκόλεψε ο κόντρα άνεμος. Τώρα ξεκούραση και για του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε».

Δ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *