Πήγασος Δράμας – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου 1-2: Σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα για την Καλλίφυτο

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Κ. Αγρού εκεί που ο Πήγασος φιλοξένησε τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 1-2.

Η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Συλογίδη, Κονδυλίδη, Κέντογλου με πιο σημαντική αυτή του Μπάμπη Μύγα όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα με τον Σπέρκο να αποκρούει.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Πήγασος βγήκε μπροστά και στο 28’ ο Ράσκος θα μπει στην περιοχή από δεξιά θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει εκτός.

Στο 30’ ο Χιτζίδης θα βγει από δεξιά θα βγάλει την σέντρα ο Κονδυλίδης μέσα από την περιοχή θα σουτάρει με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 40’ ο Χιτζίδης θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα αποκρούσει αρχικά ο Σπέρκος και στην επαναφορά ο Κονδυλίδης θα σουτάρει και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με την Καλλίφυτο να είναι μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Πήγασος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 47’ ο Αβραμίδης θα μπει στην περιοχή θα παίξει τον Παπαδόπουλο με τον επιθετικό του Πήγασου να πλασάρει τον Τιγγιρίδη για το 1-1.

Ο Πήγασος προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ράσκο και τον Αβραμίδη.

Στο 53’ καλή ενέργεια του Χαρμπαντίδη  ο οποίος θα παίξει κάθετα τον Χιτζίδης  ο οποίος θα πλασάρει τον Σπέρκο για το 1-2 για την Καλλίφυτο.

Μετά από αυτή την έκβαση το παιχνίδι πήγε στην δύναμη με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατήσουν το υπερ τους σκορ.

Στο 80’ ο Πήγασος έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, για να φτάσουμε στο 83’ όταν ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα τον προλάβει ο αμυντικός ο Κυριακίδης, η μπάλα θα φτάσει στον Βουλγαρίδη ο οποίο θα πλασάρει και πάνω από την γραμμή να απομακρύνει Ματσιώρης με τον διαιτητή να σφυρίζει αρχικά πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Ματσιώρης καθώς θεώρησε ο παίκτης των φιλοξενούμενων έδιωξε την μπάλα με το χέρι, κάπου εκεί σε συνένωση ο κύριος Καλοσίδης με τον Θεοδωρίδη ακύρωσε την απόφαση του καθώς θεώρησε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον Εθνικό Αστήρ Καλλιφύτου να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό.

Διαιτητές: ΚΑΛΟΣΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Πήγασός Δράμας (Χοροζίδης Παναγιώτης): Σπέρκος, Σωφρονίδης(74′ Εφεόγλου), Στάϊκος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Βιζυηνός, Γαλετζόγλου(60’Σιμητλιώτης), Ζορμπίδης, Παπαδόπουλος Κ., Ράσκος(64′ Βουλγαρίδης), Κωνσταντινίδης Β(Αβραμίδης).

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου(Καρύπης Κυριάκος): Τιγγιρίδης, Κυριακίδης, Φερσιζίδης, Ματσιώρης, Νεοφυτίδης, Συλλογίδης, Κέντογλου(57′ Τσαμπάζης), Τομπαϊδης(35’ Χιτζίδης), Κονδυλίδης, Χατζησαββίδης(12 Σιμητλιώτης), Μύγας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *