Τιτάνες Δράμας: Επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ο Ιάκωβος Κακατσίδης

Στο πάγκο των Τιτάνων μετά απο 2 χρόνια επιστρέφει ο Ιάκωβος Κακατσίδης αφού τα μετά απο ένα σύντομο πέρασμα ο βοηθός του Νίκου Γρηγοριάδη στον ΚΑΟΔ και στις ακαδημίες των πρασίνων επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανέναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο Δραμινό προπονητή Ιάκωβο Κακατσίδη, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει το ανδρικό τμήμα την νέα σεζόν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Τον καλωσορίζουμε στους Τιτάνες και του ευχόμαστε υγεία με επιτυχίες για την ομάδα μας!

Δηλώσεις του προπονητή του ανδρικού μας τμήματος Ιάκωβου Κακατσίδη: Επιστροφή στο μπασκετικό μου σπίτι μετά από δύο χρόνια, ευχαριστώ πολύ την διοίκηση των Τιτάνων για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Στόχος να παρουσιάσουμε ένα σύνολο με αρχές με παίκτες που απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να προσκαλέσω όλα τα παιδιά που για διάφορους λόγους δυσκολεύονται να βρουν ομάδα και ειδικά εφήβους, να έρθουν στην ομάδα των Τιτάνων που τα τελευταία 30 χρόνια σταθερά δίνει χώρο και χρόνο βοηθώντας στην εξέλιξη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *