ΚΑΟΔ – Λεύκιππος Ξάνθης 52-57 : Φιλική ήττα για τον ΚΑΟΔ | Πλήρωσε το κακό πρώτο δεκάλεπτο

Στο γήπεδο Δ. Κραχτίδης χθες ο ΚΑΟΔ φιλοξένησε τον Λεύκιππο Ξάνθης, μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία (Β’ Εθνική μπάσκετ)  και μια ομάδα πιο έτοιμη καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στο νέο πρωτάθλημα.

Η Δραμινή ομάδα δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ για το 14-4 στο πρώτο πεντάλεπτο και 10-20 ήταν  το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου.

Στην δεύτερη περίοδο ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος και κατάφερε λίγο πριν λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσει και 24-24, όμως στην συνέχεια ο Λεύκιππος πάτησε γκάζι για το 26-30 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος και βρήκε εύκολα καλάθια καθώς ανέβασε απόδοση ο Γαϊτανίδης και Στηλίδης με το 42-39 να είναι το αποτέλεσμα της 3ης περιόδου και τους πράσινους να είναι μπροστά στο σκορ.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Δραμινή ομάδα δεν έπαιξε συγκεντρωμένα έχασε εύκολα καλάθια και δεν κατάφερε να πάρει κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ. Έτσι, στο τελευταίο δίλεπτο ο Λεύκιππος πήρε διαφορά 7 πόντων και δεν κατάφερε ο ΚΑΟΔ να την καλύψει για το τελικό 52-57.

Τα στοιχεία του αγώνα

Δεκάλεπτα : 10-20, 26-30, 42-39, 52-57

ΚΑΟΔ (Νίκος Γρηγοριάδης): Μπόζης 6, Στηλίδης 20, Γαϊτανίδης 8, Γρηγοριάδης 5, Μελιάδης , Σιταρίδης, Κουμλέλης 13, Σαββόγλου, Μασάδης.

Λεύκιππος Ξάνθης (Λεμονίδης):  Παλάμης, Μανακας, Βοιβατοπουλος, Μακαρατζης, Μαυρογιάννης, Χρήστου, Στουρνάρας, Μαραβέγιας, Μιτζαριδης, Περρής, Παπαδημας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *