Γ’ Εθνική 2024-25: Εκπνέει σήμερα (29/7) η προθεσμία για τις συμμετοχές

Κατευθείαν στα… βαθιά έχει πέσει η νέα Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, όπως έχει συγκροτηθεί μετά τις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Δευτέρας (22/7) που είχαν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής, Βασίλης Σιδέρης, προχωράει μαζί με τους συνεργάτες του στην υλοποίηση του σχεδιασμού για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν (2024-25), έχοντας ως βάση την κατάσταση που παρέλαβε από τους προκατόχους του. Μετά την πρώτη ενέργεια που αφορούσε σε αποστολή πρόσκλησης για συμμετοχή στους οκτώ «τέταρτους» των πρόσφατων μπαράζ ανόδου, η Επιτροπή απέστειλε προσκλήσεις σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που κατετάγησαν στις υπόλοιπες θέσεις στους οκτώ ομίλους, με τη σχετική προθεσμία… ανταπόκρισης να εκπνέει σήμερα (29/7)!

Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθούν τα αρχικά έντεκα κενά, που ήδη πάντως είναι λιγότερα, καθώς από τους οκτώ «τέταρτους», αποδέχθηκαν την πρόσκληση και δήλωσαν συμμετοχή οι τέσσερις. Οι υπόλοιπες 24 ομάδες θα κληθούν σήμερα να απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά στη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία. Εφόσον ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από εκείνον που υπολείπεται για την επίτευξη του αριθμού των 72 ομάδων, τότε η συμπλήρωση των κενών θα γίνει με βάση τα βαθμολογικά κριτήρια που ορίζονται από τον ΚΑΠ.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της Επιτροπής θα αποκτήσουν αύριο (30/7) συνολική εικόνα σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα, ώστε να προχωρήσουν ακολούθως στο επόμενο βήμα που δεν θα είναι άλλο από τη συγκρότηση των τεσσάρων ομίλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *