ΠΑΟΠ  Ν. Αμισού: 6 ιστορικές φυσιογνωμίες  του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού συγχαίρουν τον σύλλογο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο.

 Η Dramasport επικοινώνησε τηλεφωνικά με 6 ιστορικές φυσιογνωμίες της ομάδας όπως ο Γιάννης Χατζόπουλος, Τάσος Φουντουκίδης, Αλέκος Ζορμπίδης, Φώτης Ζορμπίδης και Νίκος Αρνής.

Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Γιώργος Πολυχρονίδης: Προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

Το να είσαι μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής ενός συλλόγου είναι ξεχωριστό και σε σημαδεύει για μία ζωή. Ειμαι πολυ χαρούμενος που καταφέραμε, με αυτή την ομάδα ανθρώπων, αυτό που είχαμε ονειρευτεί πριν ακριβώς 7 χρόνια ξεκινώντας από τη β κατηγορία. Απόλυτοι πρωταγωνιστές όμως είναι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην διαδικασία και με τις ικανότητές τους έφεραν τον ΠΑΟΠ στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ιστορίας του. Τους ευχαριστώ ολους !

Δινουμε την υπόσχεση στον κόσμο του νομού μας, οτι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με αξιοπρέπεια και σεβασμό όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Παράλληλα τους ζητούμε να σταθούν δίπλα μας και να στηριξουν τον δύσκολο αγώνα.

Γιάννης Χατζόπουλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου :

«Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας η οποία γράφει ιστορία και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά την σεζόν 1997-98.

Η προσπάθεια που έγινε πέρσι δικαιώνεται καθώς η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν ανταγωνιστική στα μπαράζ ανόδου και έχασε την απευθείας άνοδο στις λεπτομέρειες. Η δουλειά που ξεκίνησε το 2015 με τις ακαδημίες και την συμμετοχή στην Β’ κατηγορία απέδωσε καρπούς και χρόνο με τον χρόνο η ομάδα ανεβαίνει σκαλί – σκαλί με την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια να δικαιώνεται.»

Τάσος Φουντουκίδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου  :

« ΣYΓXAPHTHPIA ΠPΩTON ΣE OΛH THN OIKOΓENEIA TOY ΠAOΠ NEAΣ AMIΣOY. ΠAIKTEΣ ΠPOΠONHTEΣ ΔIOIKOYNTEΣ KAI ΣTOYΣ AΦANEIΣ HPΩEΣ ΠOY KOΠIAZOYN ΓIA THN ΠPOOΔO THΣ OMAΔAΣ. H ΠPOΣΠAΘEIA TΩN TEΛEYTAIΩN ETΩN AΠEΔΩΣE TEΛIKA KAPΠOYΣ. MEΓAΛH ΣYΓKINHΣH YΠEPHΦANEIA ΓIA THN AΓAΠHMENH MAΣ OMAΔA ,ΓIA TO XΩPIO MAΣ. EYXOMAI KAΛH EΠITYXIA ΣTHN MEΓAΛH ΠPOKΛHΣH THΣ KATHΓOPIAΣ

Φώτης Ζορμπίδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου :

«Αναμφισβήτητα αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού καθώς θα εκπροσωπήσει το δραμινό ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες.

Η φανέλα της Ν. Αμισού είναι βαριά και πέρασε δύσκολα όλος ο σύλλογος για κάποια χρόνια.

 Από το 2015 η ομάδα χρόνο με τον χρόνο κάνει τρομερά άλματα έχοντας ο ΠΑΟΠ ακαδημίες πρότυπο έναν καταξιωμένο προπονητή και μια διοίκηση που είναι δίπλα στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σίγουρα είμαι περήφανος για το φετινό πρωτάθλημα που κέρδισε δίκαια η ομάδα και για το ότι θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπως επίσης για όλα αυτά που πέτυχε τα τελευταία χρόνια.

Πρέπει όλος ο κόσμος της Δράμας και της Ν. Αμισού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και εύχομαι  ο ΠΑΟΠ να κάνει μια καλή σεζόν στην κατηγορία και να πετύχει τους στόχους της.»

Αλέκος Ζορμπίδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου :

«Είμαι πανευτυχής που η Ν. Αμισός κατάφερε να ανεβεί στην Γ’ Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας το προπονητικό επιτελείο και σε όλους του παίκτες ξεχωριστή γα αυτή την επιτυχία.

Εύχομαι ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού να πετύχει τους στόχους της την νέα χρονιά και να εκπροσωπήσει επάξια την Δράμα στα εθνικά πρωταθλήματα.»

Νίκος Αρνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου:

«Είμαι χαρούμενος που ο νομός μας θα έχει έστω έναν εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική και βαθιά συγκινημένος γιατι αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, μια ομάδα που την έχω βαθιά μέσα στην Καρδιά μου.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα ξεπέρασε τα πέτρινα χρόνια που είχε επέλθει στο παρελθόν και βλέπουμε σιγά σιγά να βγαίνει η δουλειά της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της ομάδας.

 Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού να πετύχει τους στόχους της και πιστεύω ότι θα εκπροσωπήσει επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *