ΠΑΟΠ Ν.Αμισού: Τέλος εποχής για τον επι 16 χρόνια πρόεδρο της ομάδας Θέμη Περπερίδη | Νέος πρόεδρος του συλλόγου ο Μπάμπης Ασλανίδης

Μετά απο 16 χρόνια ο Θέμης Περπερίδης παραδίδει την προέδρεια του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού σε έναν άνθρωπο που χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα Μπάμπη Ασλανίδη.

Ο Θέμης Περπερίδης ανέλαβε τον σύλλογο σε μια δύσκολη καμπή για τον σύλλογο όταν η ομάδα είχε πέσει για πρώτη φορά στην Β’ κατηγορία, οι ακαδημίες του συλλόγου σχεδόν δεν υπήρχαν και σήμερα παραδίδει μια ομάδα πρωταθλήτρια με 200 περίπου παιδιά στην ακαδημίες της και φυσικά μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ίδιο και την διοίκηση του, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, μπορεί όμως να εξελίσσεται και προσαρμοζεται.

Μετά από 16 χρόνια προσφοράς ο πρόεδρος μας Θέμης Περπεριδης παραδίδει τη προεδρία των Πρωταθλητών Δράμας στον πιο πιστό στρατιώτη της ομάδας μας, τον Μπάμπη Ασλανίδη “Αλάνα”.

Ευχή όλων να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών με το νέο Διοικητικό σχήμα. Ευχαριστούμε για όλα Πρόεδρε, άλλωστε όπως συνηθίσαμε να λέμε “όλα έγιναν επί προέδρου Περπεριδη”, καλή επιτυχία Μπάμπη!💛🖤

Ο Θέμης Περπερίδης έγραψε:

Μετά από 16 χρόνια πρόεδρος στον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι με χαρές και δυσκολίες και αφήνω το τιμόνι του συλλόγου στον φίλο μου Μπάμπη Ασλανίδη και θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μου . Και ένα τεράστιο ευχαριστώ για τους γονείς της ακαδημίας μας για μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπο μου σας ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *