ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Μετά απο 26 χρονιά επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες οι πόντιοι της Δράμας

Μετά απο 26 χρόνια ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες όπως ανακοίνωσε η ομάδα καθώς οι πρωταθλητές Δράμας πήραν την πολυπόθητη πρόσκληση απο την ΕΠΟ για συμμετοχή του συλλόγου στην Γ. Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ιστορική στιγμή, αλλαγή σελίδας για την ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δράμας και η δυναμική παρουσία μας στους αγώνες κατάταξης μας οδηγεί στην εκπλήρωση του ονείρου… ο ΠΑΟΠ στη Γ Εθνική κατηγορία!!!

Η εκπληκτική περσινή χρονιά μας οδήγησε τελικά στις Εθνικές κατηγορίες, ελπίζουμε να σταθούμε αντάξιοι της παράδοσης του Δραμινου ποδοσφαίρου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού Μπάμπη Ασλανίδη ο οποίος δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 26 χρόνια ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού θα συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες και νιώθω περήφανος που η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει το Δραμινό ποδόσφαιρο καθώς επίσης θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυριο θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την συμμετοχή μας στην Γ΄’ Εθνική και προγραμματισμός μας και σίγουρα θα ενισχύσουμε το ροστερ εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο της Ν. Αμισού και ολόκληρης της Δράμας να ενισχύσει αυτή την νέα προσπάθεια όπως έκανε καθ’ όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν και να του υποσχεθούμε οτι θα εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Δραμινό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *