Ορφέας Χωριστής: 2 ανανεώσεις και 2 μεταγραφές για τον Ορφέα

Σε δύο ανανεώσεις και σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ορφέας Χωριστής αφού έκανε δικό της τον Βογιατζή απο τον Πανδραμαϊκό και τον Τσουφλίδη απο τον Πυρσό Γραβενών, ενώ με τα χρώματα των μπλέ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται Ιωσηφίδης και ο Παπαεμμανουήλ, αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για :Κώστας Παπαεμμανουήλ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, ο Κώστας Παπαεμμανουήλ, θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει και για την επόμενη σεζόν.

Με την παρουσία του στο γήπεδο, είμαστε βέβαιοι ότι θα μεταδώσει την εμπειρία του, διαμορφώνοντας παράλληλα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των νεότερων συμπαικτών του.

Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποτελεί ένδειξη της αφοσίωσης και της πίστης του στις δυνατότητες και το όραμα του Ορφέα! 🔵⚪️

Κώστα, #συνεχίζουμε_μαζί! 💪🏼⚽️

#orfeaschoristis#orfeasseason2024_2025#mazi

Η ανακοίνωση για Αλέξανδρο Ιωσηφίδη:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και για την επόμενη σεζόν.

Η ανανέωση της συνεργασίας μας είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στις ικανότητες και την ποιότητά του. Με την αφοσίωσή του στο παιχνίδι, είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ομάδας του Ορφέα! 🔵⚪️

Αλέξανδρε, #συνεχίζουμε_μαζί! 💪🏼⚽️

#orfeaschoristis#orfeasseason2024_2025#mazi

Η ανακοίνωση για Στάθη Βογιατζή

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Στάθη Βογιατζή, με καταγωγή από τη Χωριστή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο γεννημένος το 2008 μεσοεπιθετικός, άφησε άριστες εντυπώσεις στον Πανδραμαϊκό, διαθέτοντας πολλά προσόντα και καλά τεχνικά στοιχεία.

Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, και ανυπομονούμε να τον δούμε να αναπτύσσεται και να διαπρέπει με την ομάδα μας! 🔵⚪️

Στάθη, #καλώς_ήρθες στην οικογένεια του Ορφέα! 💪🏼⚽️

Η ανακοίνωση για Κώστα Τσουφλίδη

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Κώστα Τσουφλίδη ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ιστορικού Πυρσού Γρεβενών και έπειτα είχε ολοκληρωμένες χρονιές με την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Επίσης, είχε συμμετοχές στην Μεικτή ομάδα των Γρεβενών για δύο χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Καβάλας, αρχικά στον ΠΑΟΚ Καβάλας και στη συνέχεια στην Ασπίδα Πολύστυλου για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όπου είχε μια παραγωγική χρονιά, σημειώνοντας σημαντικό αριθμό τερμάτων και ασίστ.

Η προσθήκη του νεαρού φορ θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες του Ορφέα! 🔵⚪️

Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Κώστα, #καλώς_ήρθες στην οικογένεια του Ορφέα! 💪🏼⚽️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *