Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-1: Δεύτερο σερί διπλό σε δύσκολη έδρα

Καταπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας έχει κάνει η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας με το ίδιο σκορ 1-0 όπως και στο Καλαμπάκι την προηγούμενη εβδομάδα και στην εξίσου πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Πετρούσας.

Αντίθετα προβληματισμός στους γηπεδούχους που και σε αυτό το ματς προσπάθησαν κυρίως στο β’ μέρος ψάχνοντας την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν όμως απέναντι στην εξαιρετική μεσοαμυντική γραμμή των Αμπελοκήπων για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 42’ όπως και στο Καλαμπάκι ο Στράτος Παρουτσής που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία Λάζαρου Ξενίδη και Θεόφιλου Γιαζκουλίδη και σε κενή εστία έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Χασιώτη Βαγγέλη και Λευκόπουλου Πέτρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Παντζαρίδης Ηλίας): Γιαζκουλίδης(43’λ. τ. Μιχαηλίδης), Ξενίδης, Μαρκόπουλος, Ντόμπρος, Βασιλειάδης Παύλος(67’ Βρασκίδης), Γεωργιάδης Νίκος(46’ Μπαϊρακτάρι), Κατσαβουνίδης Παναγιώτης, Γάιδας, Καλλέργης, Ουζούνης(80’ Κύρτσης), Κοντογιάννης(67’ Αντωνιάδης).

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Σαρακασίδης Βασίλης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Άλλα(70’ Κυσσίδης Κώστας), Βασιλειάδης Μπάμπης, Τσερκέζος, Μπιαζάκης Αχιλλέας(82’ Κανταρτζής), Καγιάογλου, Σύρτας(60’ Κυσσίδης Θανάσης), Μίτρε, Καραγκιοζίδης(70’ Μουρατίδης Πολυχρόνης), Παρουτσής(70’ Μπιαζάκης Δημήτρης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *