Δόξα Δράμας – Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού 2-0: Δίκαιη επικράτηση για τους μαυραετούς

Νικηφόρα μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας η Δόξα Δράμας κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον αξιόμαχο νεοφώτιστο στην κατηγορία Αίαντα Κεραυνό Αρκαδικού.

Οι μαυραετοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και πρωταγωνιστή τον φορ της ομάδας Δημήτρη Κυριακίδη που πέτυχε και τα 2 τέρματα.

Αρχικά στο 30’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στο 74’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τέλο και εκτέλεσε εύστοχα ο φορ των μαυραετών.

Η Δόξα είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τον Δημήτρη Κυριακίδη στο 10’ με σουτ και στο 26’ με κεφαλιά, ενώ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες μια και αποβλήθηκε στην εκπνοή ο τερματοφύλακας Μπεζυρτζής που έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Σαπανίδη Παναγιώτη και Λευκόπουλο Πέτρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιώργος Λάλας): Μπεζυρτζής, Μπλιός, Χατζηαθανασιάδης(61′ Γαλάζιος), Χατζηκούρτης, Παπαγεωργίου, Παπαϊωάννου, Λουκοβίτης(61′ Βασιλειάδης Μίλτος), Περσίδης(61′ Ιωσηφίδης), Κυριακίδης Δημήτρης(81′ Ιορδανίδης Άρης), Κόντος(75′ Τρελλόπουλος(, Τέλο.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μίλτος Χριστοφυλλάκης):

Κοτσάκι, Μπόζιος, Βουβαλίδης, Μητρούσης, Πολυτίδης, Καρυπίδης(60′ Μουχτάρης Γιώργος), Άντζας(33′ Σταυρόπουλος), Μωυσιάδης(80′ Καραγιαννίδης), Κρουσόβαλης(75′ Γαλανόπουλος), Νουσδίλης, Μελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *