Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι και η πρώτη ισοπαλία στην αγωνιστική σαιζόν!!

Πέρασαν 5 αγωνιστικές και είδαμε το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα με το τελικό 2-2 ανάμεσα σε Δόξα Βώλακα και Α.Ε. Καλαμπακίου.

Συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπή από 0-1 σε 2-1 για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2.

Ο Βώλακας για 2ο σερί παιχνίδι πάντως διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή, αυτή την φορά για δύο περιπτώσεις πέναλτι με τον τερματοφύλακα Τάφα του Καλαμπακίου, ζητώντας και την αποβολή του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη Σίγγο.

Το σκορ άνοιξε το Καλαμπάκι στο 7’ από κόρνερ(οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να δοθεί άουτ) με κεφαλιά του Σίμου Ευαγγελίδη και αυτογκόλ του Πέτρου Μποσκοψίου που προσπάθησε να διώξει την μπάλα.

Ο Βώλακας κατάφερε και έκανε την ανατροπή πριν το φινάλε του ημιχρόνου, αρχικά με την ισοφάριση στο 16’ με τον Νίκο Στάικο να κάνει ωραία κίνηση πίβοτ μέσα στην περιοχή και σουτ στην απέναντι γωνία και στο 21’ με τον Γιάννη Τσαμπάζη με ξεπέταγμα και πλασέ στο πρώτο δοκάρι.

Αρκετές ευκαιρίες, καλό παιχνίδι και φτάσαμε στην πρώτη ισοπαλία στην αγωνιστική σαιζόν στο 75’ με τον Τζιβανάκη να κάνει μια προσπάθεια μέσα στην περιοχή και ο Στέφανος Αλμανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης  Ευάγγελος με βοηθούς Μπόϊτσιο Παύλο και Δημόπουλο Κωνσταντίνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Ροδίτης Λεύτερης): Ωραιόπουλος, Σταμπουλής Αθ.(85’ Ζυρινίδης), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Γιαματζίδης, Σίγγος, Δράμπαλης, Στάικος(72’ Κάσσος), Τσαμπάζης(59΄ Σταμπουλής Η.), Σέγγος(59’ Μαλίκης).

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Χαλβατζής – Μίλο): Τάφα, Χαλβατζής(27’ Δεμενελούδης), Αλμανίδης, Ευαγγελίδης, Πασχαλίδης(46’ Σκαρόγλου), Αλμανίδης Θ., Στρατηγέλης(46’ Πιουλούδης), Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης(82’ Λαζαρίδης), Καπτέλλι, Αγγελόπουλος(46’ Διαμαντί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *