Α.Ε. Καλαμπακίου: 2 ανανεώσεις και 2 μεταγραφές

Δυο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε η Α.Ε. Καλαμπακίου, αφού στην ομάδα θα αγωνίζονται την νέα χρονιά Καπτέλι και Γιαννάκης, ενώ στην ομάδα ήρθαν ο Χαλβατζής και ο Ευαγγελίδης, αναλυτικά η ανακοινώσεις:

Η σημαία παραμένει στον ιστό της!!Η χαρα που θα σε έχουμε στην ομάδα μας είναι μεγάλη και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

@Markos Kapteli

Έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίζουμε στην ομάδα μας έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και ένα εξαιρετικό παιδί!!Σίμο σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!!! @Ευαγγελιδης Σιμος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με ακόμη ένα παιδι που προέρχεται από τις ακαδημίες μας!!! Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες!!!@Κωνσταντινος Γιαννακης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του!! Εξαιρετικό παιδί και δουλευταρας!!!@Ραφαηλ Χαλβατζή σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *