Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Μικροχωρίου 4-5: Αγγλικό σκορ στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής

Καταπληκτικό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Καλαμπάκι με την τοπική Αθλητική Ένωση να γνωρίζει 2η σερί εντός έδρας ήττα από τον ποιοτικό Άρη Μικροχωρίου με το αγγλικό σκορ 4-5.

Ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή του Μικροχωρίου Λάζαρο Μουρατίδη απέναντι στην πρώην ομάδα του που κατέκτησε το κύπελλο Δράμας πριν 3 χρονιά και είχε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Αιφνιδίασαν οι φιλοξενούμενοι και με τον φορμαρισμένο Κωνσταντίνο Δαφνάκη προηγήθηκαν στο 2’ με τον Παπαδόπουλο να κάνει σουτ που έδιωξε ο γκολκίπερ και στην επαναφορά ο ταλαντούχος εξτρέμ έκανε το 0-1.

Στο 8’ έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Γεωργηεφένδη, με το Καλαμπάκι να μειώνει σε 1-2 με τον Λευτέρη Τζιβανάκη στο 15’.

Παραγωγικό το πρώτο μέρος με τον Τόπι στο 34’ με σουτ από πλάγια να διαμορφώνει το 1-3 και το Καλαμπάκι με πέναλτι που έκανε το Γεωργηεφένδης να μειώνει σε 2-3 με τον Κλόγκιρι να ευστοχεί.

Το πρώτο μέρος είχε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις με τον πρώην παίκτη του Καλαμπακίου Κώστα Κωνσταντινίδη να «πληγώνει» με προβολή την πρώην ομάδα του και να διαμορφώνει το 2-4.

Καταπληκτική ροή και στο δεύτερο μέρος, με τον Χιντζίδη να κάνει πέναλτι που ευστόχησε ο Αγγελόπουλος Θέμης για το 3-4, με τον πολύ ποιοτικό Τόπι με καταπληκτικό σουτ στο 85’ να διαμορφώνει το 3-5.

Το σκορ έκλεισε στο 4-5 με νέο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στις καθυστερήσεις και πάλι ο Αγγελόπουλος Θέμης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Αχθοφορίδη Χαράλαμπο και Τσακίρη Κωνσταντίνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Αντώνης Παπάζης): Τάφα, Πουλιούδης(21’ Διαμαντί), Αλμανίδης Στέφανος, Δεμενελούδης, Κλόγκιρι(46’ Ευαγγελίδης), Εξουζίδης Ιορδάνης(40’ Στρατηγέλης), Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Τζιβανάκης, Καπτέλλι, Αλμανίδης Θόδωρος(69’ Ηλιόπουλος Φώτης).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης): Τότκας, Δημητριάδης Αλέξανδρος(46’ Χιντζίδης), Μυτιληναίος, Ράντο, Γεωργηεφένδης, Τέλο Ανδρέας(89’ Μπουμπέκης), Τόπι, Κουντουράς(63’ Αποστολίδης), Κωνσταντινίδης Κώστας, Παπαδόπουλος Κώστας(75’ Γεωργιάδης Μιχάλης), Δαφνάκης(75’ Πολυχρονάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *