Α.Ε. Αμπελοκήπων – Άρης Φωτολίβους 5-0: Επέβαλλε την κυριαρχία της και έφτασε εύκολα στη νίκη

Μια ακόμη νίκη, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα η Α.Ε. Αμπελοκήπων κέρδισε εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ τον Άρη Φωτολίβους με σκορ 5-0.

Η καλή μέρα λένε από το πρωϊ φαίνεται και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πιο γρήγορο γκολ της αγωνιστικής στο 4’ με τον Λάζαρο Δεληκωστίδη να εξαπολύει ένα κεραυνό έξω από την περιοχή γράφοντας το 1-0.

Το έργο των Αμπελοκήπων έγινε πιο εύκολο στο 44’ με τον Αχιλλέα Μπιαζάκη με κοντινό πλασέ να γράφει το 2-0.

Καλό παιχνίδι από τους Αμπελόκηπους και στο β’ μέρος με τον Νίκο Καγιάογλου στο 63’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία να γράφει το 3-0 και στο 69’ από πέναλτι που κέρδισε ο Αχιλλέας Μπιαζάκης, ο Δημήτρης Τσερκέζος διαμόρφωσε το 4-0.

Το τελικό 5-0 στο 85’ με υπέροχη προσπάθεια του Θανάση Κυσσίδη σέντρα και το νεαρό Χασιλίδη να γράφει το τελικό 5-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Θαμνίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(80’ Κασαπίδης), Άλλα, Τσερκέζος(75’ Κυσσίδης Κώστας), Βασιλειάδης, Δεληκωστίδης(61’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Καγιάογλου(75’ Χασιλίδης), Σύρτας(61’ Κυσσίδης Θανάσης), Μπιαζάκης Αχιλλέας, Μίτρε, Καραγκιοζίδης.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Δημήτρης Βασιλειάδης): Δεληγιώρογλου Γιάννης, Πολυζώνης, Δεληγιώρογλου Αλέξανδρος(46’ Γιαβρίδης), Χατζησαββίδης, Καράνταης Πέτρος, Μυτσκίδης(75’ Καράνταης Κώστας), Χόντζα, Δεληγιώρογλου Θανάσης(64’ Λέκα), Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης, Μερτζανάκης(82’ Προκοπίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *