Άρης Φωτολίβους – Δόξα Πετρούσας 1-3: Συνέχεια στο σερί νικών με καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους

Συνέχεια στο σερί της έδωσε η ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας στο γήπεδο Καλού Αγρού την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Άρη Φωτολίβους με σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν στο 17’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξενίδη η μπάλα βρήκε στον Γιορδαμλή, στρώθηκε στον Καλλέργη που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το Φωτολίβος κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γιορδαμλής με τον σπεσιαλίστα Ευσταθιάδη να διαμορφώνει το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με πρωταγωνιστές Ξενίδη και Καλλέργη η Πετρούσα έφτασε στο τελικό 1-3 με τον Ξενίδη να κάνει σέντρα και τον Θόδωρο Καλλέργη με κεφαλιά στο 55’ να κάνει το 1-2 και στο 67’ σε οργανωμένη επίθεση της Πετρούσας ήταν σειρά του Ξενίδη από πλάγια με διαγώνιο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Το Φωτολίβος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες μια και στο 83’ αποβλήθηκε για μαρκάρισμα σε αντίπαλο με 2η κίτρινη κάρτα ο Θανάσης Δεληγιώρογλου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μπουλή Αθανάσιο και Θαμνίδη Χάρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Δημήτρης Βασιλειάδης): Δεληγιώρογλου Γιάννης, Πολυζώνης(30’ Δεληγιώρογλου Θανάσης), Καράνταης Κώστας, Καράνταης Πέτρος, Χατζησαββίδης, Μητσκίδης, Κανταρτζής, Γκουζής(83’ Μερτζανάκης), Ευσταθιάδης(83’ Λέκα), Ρουμελιώτης, Γιαβρίδης(71’ Δεληγιώρογλου  Αλέξανδρος).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης): Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Μαρκόπουλος(67’ Κατσαβουνίδης Παναγιώτης), Γιορδαμλής, Αυγουστάτος, Ντόμπρος, Βασιλειάδης Παύλος(89’ Βαβάτσης), Ιορδανίδης(67’ Γεωργιάδης Νίκος), Καλλέργης, Γάιδας, Ουζούνης Γιώργος(67’ Κοντογιάννης Γιάννης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *