Πανδραμαϊκος – Ξηροπόταμος 4-0: Νικηφόρο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους

Με το δεξί στη νέα αγωνιστική χρονιά μπήκε ο Πανδραμαϊκός κερδίζοντας στο Δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» με σκορ 4-0 τον αξιόμαχο και σαφέστατα βελτιωμένο από πέρσι Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο 42’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Μουρατίδης και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 55’ μετά από παράλληλη σέντρα του Χατζηκυριάκου και πλασέ του κεντρικού αμυντικού Τζάρτζαλου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 61’ με τον Βουτσινά να κερδίζει πέναλτι που εκτέλεσε και πάλι ο Γιώργος Μουρατίδης γράφοντας το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88’ με καταπληκτικό μακρινό συρτό σουτ του Τανούσι που δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Θεοδωρίδη Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης Στέφανος(70’ Τανούσι), Τζάρτζαλος, Καρασαββίδης, Αμανατίδης, Χατζηκυριάκου(86’ Παντίκοι), Βουτσινάς(80’ Περσιανλής), Κυριακίδης Σταύρος(70’ Πάππος), Αχαλινόπουλος(80’ Μπαμπαλής), Μουρατίδης Γιώργος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Κιόρογλου, Στοϊμενίδης, Πάνος, Τσιάρας, Άρμεν(80’ Δερμεντζής), Κιοσσές, Ευκαρπίδης, Ιωαννίδης Μίλτος, Μαλλόσι, Λυκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *