Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 0-2: Σπουδαίο διπλό για τους φιλοξενούμενους

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Χωριστής με τον τοπικό Ορφέα να φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους, δεύτερη συνεχόμενη, προβληματισμός για τους γηπεδούχους που έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Ο Μέγας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και κατάφερε στο 27’ με γκολάρα του Τάσου Λυκίδη μια βολίδα από τα 30 μέτρα να προηγηθεί με 1-0.

Η Χωριστή ανέβασε την απόδοση της στο β΄ μέρος με τον Σάββα Αθανασίου να μπαίνει στο ματς, βρήκε όμως τείχος στην καλή άμυνα των φιλοξενούμενων και σε ένα εξαιρετικό Ζιάκα για ένα ακόμη παιχνίδι.

Στο 80’ κρίθηκαν όλα με τον Λυκίδη από εκτελεστή να γίνεται δημιουργό με κάθετη πάσα στον Ευκαρπίδη που έγραψε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ζάμπας Χρήστος με βοηθούς Παρασκευούδη Αλέξανδρο και Τοπούζογλου Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ντίνος Τενξίζογλου): Κιουμουρτζής, Παπαδόπουλος Σάββας, Σεβλίδης, Παρασχίδης(89’ Βογιατζής), Παπαδόπουλος Νίκος, Κεσίδης, Εμμανουηλίδης(85’ Χατζηγεωργιάδης), Αραμπατζής, Ιωσηφίδης(85’ Τσουφλίδης), Καπουσούζης(78’ Φανέλλης), Κάππας(46’ Αθανασίου).

 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Τσιχλακίδης, Στοϊμενίδης, Κελεσίδης, Καλαϊδόπουλος, Κιοσσές, Λυκίδης(90’ Δερμεντζής), Μαλλόσι, Ευκαρπίδης(90’ Φωτιάδης), Πάνος(72’ Ukaj), Παρασκευάς(67’ Κιόρογλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *