Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής 1-0: Αγχωτική νίκη απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο

Με 3 νίκες και 1 ήττα σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας παραμένει η κυπελλούχος Δράμας Δόξα Βώλακα που κέρδισε δίκαια αλλά με αρκετό άγχος και πίεση 1-0 τη νεανική και πολύ ανταγωνιστική μέχρι το τέλος του ματς ομάδα του Ορφέα Χωριστής.

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γιάννης Σίγγος, ενώ η φάση του ματς έγινε στο 60’ με τον τερματοφύλακα του Ορφέα Τσαγγαλίδη που ήταν σε εξαιρετική μέρα να αποκρούει πέναλτι του σπεσιαλίστα Νίκου Στάικου και στην επαναφορά να αποκρούει και σουτ του Γιάννη Μίρκου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Κορμούλης Θεοφάνης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Πάππος, Ζυρινίδης(88’ Δερμεντζής), Σέγκος(63’ Καρπιτσάρης), Μποσκοψίου, Μίρκου, Δράμπαλης Ντίνος, Σίγγος Γιάννης, Σταμπουλής Ηλίας(78’ Τσαμπάζης), Στάικος Νίκος(63’ Μαλίκης), Μουζενίτοβ(88’ Τσενεκλίδης), Γαλόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ντίνος Τενξίζογλου): Τσαγγαλίδης, Κουγιουμτζής, Παρασκευάς(71’ Εμμανουηλίδης), Κεσίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Σάββας, Κεσίδης Παντελής(79’ Βογιατζής), Αραμπατζής, Κάππας(46’ Καλλέργης), Τσουλφίδης(53’ Καπουσούζης), Φανέλλης(79’ Κοτολλάκου), Κοντογιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *