Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 0-5: Άνετη επικράτηση με καλό ποδόσφαιρο για τον Μέγα

Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας με σκορ 5-0 εκτός έδρας τον νεοφώτιστο και μαχητικό Αίαντα Κεραυνό Αρκαδικού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του ματς και άνοιξαν το σκορ στο 22’ μετά από σέντρα του Μπαμπασαλί και κεφαλιά του Γιώργου Παπαζώτου.

Ο Μέγας έκανε ακόμη πιο εύκολο τα έργο του στο 42’ με τον Τουμαντζίδη να κάνει ωραία προσπάθεια και πάσα στον Μπαμπασαλί που σε κενή εστία θα γράψει το 0-2.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 50’ με μια ακόμη ασίστ του Μπαμπασαλί και τον Κυριάκο Αμαραντίδη με το αριστερό με μια επαφή με την μπάλα να γράφει το 0-3.

Ο Αλί Μπαμπασαλί πέτυχε και 2ο προσωπικό τέρμα στο 57’ κερδίζοντας κόντρες μέσα στην περιοχή και σπρώχνοντας την μπάλα στη κενή εστία.

Το τελικό 0-5 σημείωσε ο Σάββας Μουδούρογλου μετά από πάσα του Πτηνόπουλου βγήκε τέτατετ και πλάσαρε εύστοχα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μαμσάκος Θόδωρος με βοηθούς Κορμούλη Θεοφάνη και Μπόιτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μίλτος Χριστοφυλλάκης): Γιουσοφ Ογλού, Πολυτίδης, Καραγιαννίδης Κώστας(58’ Γιαγκοζίδης), Δημητριάδης, Σταυρόπουλος, Νουσδίλης(73’ Γαλανόπουλος), Καρυπίδης, Μωϋσιάδης(58’ Άντζας), Μουχτάρης(60’ Παυλίδης Θεόφιλος), Μελίδης, Κρουσόβαλης(46’ Κωνσταντινίδης Ηλίας).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Λαζόγλου, Τσαγκαλίδης(39’ Αμαραντίδης), Παπαδόπουλος Κοσμάς(53’ Μουδούρογλου), Καραγιαννίδης Δήμος, Στεργιανός, Δημητριάδης Γρηγόρης, Ουζούνογλου(71’ Παπουνίδης), Μπαμπασαλί(71’ Πτηνόπουλος), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Γκαμότσος(71’ Μεταξάς), Παπαζώτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *