Αρεντάλ – Δράμα ’86 37-35: Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και ελπίζει σε νίκη στην Δράμα πάνω απο 2 γκολ

Την ήττα γνώρισε η Bianco Monte Δράμα 1986 με σκορ 37-35 στο Αρεντάλ της Νορβηγίας σε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο η Δραμινή ομάδα ήταν μπροστά στο γκολ με 18-19.

Δράμα έπαιξε ανταγωνιστικό χάντμπολ δείχνοντας οτι μπορεί να φύγει με καλό αποτέλεσμα απο την Αρεντάλ. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη που βρέθηκε να χάνει με 4-2 στο πρώτο πεντάλεπτο.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν γρήγορα να κάνουν ένα σερί 5-1 για το 5-7 του πρώτο πρώτου 15λεπτου. Στην συνέχεια οι δυο ομάδες πήγαν γκολ-γκολ μέχρι το ημίχρονο το οποίο μπροστά την Δραμα ’86 μπροστά με 18-19.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με όπλο την ταχύτητα τους στο παιχνίδι και τον κόσμο της Αρεντάλ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μέχρι 4 τέρματα, όμως με τους Κρητικό Κοτσιώνη και Αδάμ Παπαδόπουλο να πετυχαίνουν κρίσιμα τέρματα μάζεψαν την διαφορά για το τελικό 37-35.

Θυμίζουμε οτι σε 6 μέρες και για την ακρίβεια το ερχόμενο Σάββατο η Δράμα ’86 θα φιλοξενήσει στις 19:00 την Αρεντάλ με μοναδικό στόχο να κερδίσει απο δύο τέρματα ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Δράμα ’86(Βαλαβάνης): Κρητικός 8, Κοτσιώνης 8, Χαϊτίδης 5, Πολύδωρος 2, Λατσάκου 3, Μανολούδης 3, Παπαδόπουλος 6, Γκρούμπιτς, Κόρσακ, Καβάζηςμ Τουγκελίδης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *