Καλύτερη 11αδα της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Μια ακόμη αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν και για μια ακόμη φορά δεν είχαμε ισόπαλο αποτέλεσμα μετά από 28 συνολικά 90λεπτά που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα!!

Έχοντας πλήρη εικόνα από το μοντάζ από τους 7 αγώνες και τη σύμφωνη γνώμη των ανταποκριτών μας στα παιχνίδια, πάμε να δούμε τους καλύτερους 11 από τις 7 ομάδες που κέρδισαν αυτή την αγωνιστική.

1: ΖΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Το έχουμε ξαναγράψει ότι είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Απίθανη ανατροπή για την ομάδα του και νίκη 2-1 επί του Καστρινού, όποτε χρειάστηκε έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

2: ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΡΑΦΑΗΛ(Α.Ε. Καλαμπακίου): Πολύ ώριμο ματς από τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα των γηπεδούχων άριστος τόσο αμυντικά όσο και στα ανεβάσματα που είχε στην προσπάθεια της ομάδας και συμβάλλοντας για το νικηφόρο 2-1 επί του Φωτολίβους.

3: ΓΚΑΜΟΤΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Ένα ακόμη καταπληκτικό ματς από το νεαρό αριστερό μπακ, έχει καθιερωθεί στον Μέγα σε πορεία πρωταθλητισμού και τα πάει περίφημα συμβάλλοντας στο νικηφόρο 2-1 στη δύσκολη έδρα της Προσοτσάνης.

4: ΧΑΤΖΗΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(Δόξα Δράμας): Δεν είναι μόνο το γκολ που σημείωσε στο 31’ ανοίγοντας τον δρόμο για το νικηφόρο 3-2 επί του Πανδραμαϊκού, ήταν άψογος στο κέντρο της άμυνας με σωστές τοποθετήσεις και βοήθησε τα μέγιστα για τη σημαντική νίκη.

5: ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(Δόξα Πετρούσας): Κάθε αγωνιστική και καλύτερος, αυτή την φορά στο αρχικό σχήμα, έκανε την ασίστ για το 1-0 του Καλλέργη και γενικότερα ήταν άψογος στο κέντρο της άμυνας κρατώντας στο μηδέν στο νικηφόρο 2-0 επί του Μικροχωρίου μια ομάδα με πολύ ποιότητα στην επίθεση που στα προηγούμενα 3 παιχνίδια είχε σημειώσει 8 γκολ!!

6: ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού): Όπως και στο ματς με τον Καστρινό, αρχοντικός στο 6 για την ομάδα του με πολλά τρεξίματα και βοηθώντας πολύ και στο κομμάτι της ανάπτυξης σε μια πολύ σπουδαία νίκη μέσα στη Χωριστή με σκορ 2-0.

7: ΜΑΛΛΟΣΙ ΜΑΡΙΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Καταπληκτικό ματς από το νεαρό, μέσα σε όλες τις φάσεις με αποκορύφωμα το φοβερό κατέβασμα στην πάσα του Κελεσίδη στο 89’ και το υπέροχο πλασέ δοκάρι και μέσα που έφερε το 1-1 και έφτασε η ομάδα του ένα λεπτό μετά στην ολική ανατροπή για το 2-1 απέναντι στον Καστρινό.

8: ΜΙΤΡΕ ΣΤΑΥΡΟΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Για μια ακόμη φορά πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή με πολύ μεγάλη συμβολή στο νικηφόρο 2-1 επί της Δόξας Βώλακα που κράτησε τους Αμπελόκηπους σε ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας.

9: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Δόξα Δράμας): Από τηναρχή της χρονιάς δείχνει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο νικηφόρο 3-2 των μαυραετών επί του Πανδραμαϊκού, υπέροχο γκολ το 2-0 και είναι ο παίκτης που κερδίζει στο 2-1 την αποβολή του Καρασαββίδη και το πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος διαμορφώνοντας το 1-3. Τι άλλο να περιμένεις από το φορ σου στο ντέρμπι;;

10: ΓΑΙΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(Δόξα Πετρούσας): Εξαιρετικό ματς από τον αρχηγό της Πετρούσας στο νικηφόρο 2-0 επί του Μικροχωρίου, από τα δικά του πόδια περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του.

11: ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε λύσεις από τον πάγκο, αυτή την φορά ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα και ήταν εξαιρετικός βοηθώντας σημαντικά για το νικηφόρο 2-1 στη δύσκολη έδρα της Προσοτσάνης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *