Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανάσιου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0: Ανώτεροι οι γηπεδούχοι κέρδισαν και διατήρησαν το αήττητο

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 νίκες σε 3 αγώνες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κέρδισε στο γήπεδο του με σκορ 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.

Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια του ματς, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ο σκληροτράχηλος και πάντα αγωνιστικός Ξηροπόταμος με κορυφαίο για ένα ακόμη ματς τον τερματοφύλακα Ζιάκα έδειχνε να αντέχει.

Οι δύο αλλαγές του Γιάννη Ιωαννίδη Αμαραντίδης και Πτηνόπουλος βελτίωσαν επιθετικά τον Μέγα και στο 64’ από κάθετη πάσα του Πτηνόπουλου ο Κυριάκος Αμαραντίδης διαμόρφωσε με πλασέ το 1-0.

Στο 80’ από εκτελεστής ο Αμαραντίδης έγινε δημιουργός με ωραία πάσα στον Μουδούρογλου Σάββα που έγραψε το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Μαρμαρίδη Αναστάσιο και Σκριτζόβαλη Βασίλειο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης): Λαζόγλου, Τσαγκαλίδης, Γκαμότσος, Στεργιανός, Καραγιαννίδης Δήμος(90’ Μανωλεσάκης), Δημητριάδης Γρηγόρης(85’ Κοσμάς Παπαδόπουλος), Μπαμπασαλί(46’ Πτηνόπουλος), Ουζούνογλου, Μουδούρογλου(87’ Αναστάσιος Τουμαντζίδης), Παπαζώτος, Τουμαντζίδης Δημήτρης(46’ Αμαραντίδης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Στοϊμενίδης(87’ Δερμεντζής), Κιόρογλου, Χαλκίδης(47’ Τσιάρας), Κελεσίδης, Καλαϊδόπουλος, Μαλλόσι, Κιοσσές Ανδρέας, Ευκαρπίδης, Πάνος(73’ Τσιχλακίδης), Λυκίδης(87’ Ρούτσης Δημήτρης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *