Καλύτερη 11αδα της 2ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

Το γνωστό μας «ραντεβού» πάντα πρωϊ Κυριακής πλέον για την καλύτερη 11αδα της 2ης αγωνιστικής έχοντας και μια εικόνα από το μοντάζ των αγώνων που προηγήθηκε ξημερώματα Σαββάτου.

Να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η επιλογή μας γίνεται πάντα από ομάδες που νίκησαν ή έφεραν θετικό αποτέλεσμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η ατομική καλή εμφάνιση δεν έχει νόημα αν δεν συνδυάζεται και με θετικό αποτέλεσμα.

Πάμε λοιπόν σύμφωνα με την γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα 7 γήπεδα να δούμε τους κορυφαίους της αγωνιστικής:

1: ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ(Άρης Φωτολίβους): Ένα πολύ έμπειρος και ικανός τερματοφύλακας που δεν θα ξεκινούσε καν στην 11αδα αν δεν απουσίαζε ο Γιάννης Δεληγιώρογλου.

Είναι πολύ έμπειρος και συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει τη μεγάλη νίκη η ομάδα του με 2-1 μέσα στη Χωριστή έχοντας πολλές σωτήριες επεμβάσεις στο φινάλε και κυρίως την απόκρουση του αγώνα σε απευθείας φάουλ του Κοντογιάννη με εκτίναξη στο γάμα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

2: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να μπαίνει με θετική ψυχολογία από τον πάγκο και να βοηθάει την ομάδα του.

Βασικός πέρσι με εξαιρετικές εμφανίσεις, μπήκε ως δεξιός χαφ με το ματς στο 1-2 και την ομάδα του να παίζει με 10 παίκτες και ουσιαστικά τελείωσε το ματς με έξοχο τελείωμα σημείωσε το 1-3 και δύο λεπτά μετά ξεκίνησε την φάση για το 1-4 κρατώντας ψύχραιμα την μπάλα και παίζοντας πλάγια στον Αχαλινόπουλο που έκανε την τελική σέντρα για το 1-4 του Τανούσι.

3: ΤΟΠΙ ΜΑΡΙΟΣ(Άρης Μικροχωρίου): Παίκτης ποιότητας, πραγματικό εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή.

Δύο υπέροχα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο στο καταπληκτικό 5-4 της ομάδας του μέσα στο Καλαμπάκι ο αρχηγός της ομάδας έδειξε ότι και φέτος θα δώσει πολλές λύσεις.

4: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Για 2ο σερί παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός των Αμπελοκήπων με το σπαθί του στην καλύτερη11αδα. Σε δύο απαιτητικά παιχνίδια στο Καλαμπάκι και τώρα στην Πετρούσα η ομάδα του κράτησε το μηδέν και ήταν αλάνθαστος έχοντας για μια ακόμη φορά στο πλευρό του την εμπειρία και την ωριμότητα του πολύπειρου Δημήτρη Τσερκέζου.

5: ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.): Μεγάλο διπλό του Πανδραμαϊκού με 4-1 στην δύσκολη έδρα της Προσοτσάνης με την άψογη αμυντική οργάνωση της ομάδας και φυσικά την ηγετική φυσιογνωμία του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Μαχαίρα που ήταν παντού και βοήθησε τα μέγιστα.

6: ΤΕΛΟ ΑΝΔΡΕΑΣ(Άρης Μικροχωρίου): Μεγάλη νίκη για τον Άρη Μικροχωρίου στο Καλαμπάκι με το νεαρό να είναι εξαιρετικός ως 6αρι και να βοηθάει και επιθετικά στις αρκετές κόντρα επιθέσεις που είχαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι.

7: ΜΙΤΡΕ ΣΤΑΥΡΟΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο των Αμπελοκήπων βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με τις συχνές προωθήσεις του στη πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του με 1-0 μέσα στην Πετρούσα.

8: ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ ΗΛΙΑΣ(Δόξα Βώλακα): Εξαιρετικό ματς από τον επιθετικό των κυπελλούχων Δράμας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και πέτυχε δύο πολύ ωραία πανομοιότυπα γκολ το 0-1 και το 0-2 αξιοποιώντας τις ασίστ Γιάννη Σίγγου και Γιώργου Γαλόπουλου.

9: ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ(Άρης Φωτολίβους): Χρυσή αλλαγή για τον Δημήτρη Βασιλειάδη στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του μέσα στη Χωριστή. Μπήκε στο ημίχρονο και τα έκανε όλα.

Αρχικά κέρδισε την αποβολή από το μαρκάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου στο 53’ και ευστόχησε και στα δύο πέναλτι της ανατροπής του σκορ, ενώ ήταν και ο παίκτης που κέρδισε το 2ο πέναλτι για την ομάδα του.

10: ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Δόξα Δράμας): Έβαλε την σφραγίδα του ο αρχηγός των μαυραετών στο εύκολο πέρασμα με 5-1 από την έδρα του αξιόμαχου Ξηροποτάμου.

Άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά από καταπληκτική σέντρα του εξαιρετικού για ένα ακόμη ματς Στέλιου Μπλιού, πέτυχε ένα ακόμη γκολ και είχε και μια ασίστ.

11: ΜΠΑΜΠΑΣΑΛΙ ΑΛΙ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Σε πολλά κέφια στο ματς ο νεαρός ακραίος του Μέγα στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του μέσα στο Αρκαδικό.

Από δική του καταπληκτική προσπάθεια και σέντρα από αριστερά το 0-1 και φυσικά πέτυχε και 2 τέρματα έχοντας συμμετοχή σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *