Α.Ε. Καλαμπακίου – Φίλιπποι Δοξάτου 0-0: Έμειναν στο μηδέν

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε. Καλαμπακίου και τους Φίλιππους Δοξάτου, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι καιγόντουσαν για βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να το θέλουν περισσότερο, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι από αντίθετα είχαν κάποιες καλές στιγμές και είχαν και αυτοί με την σειρά τους την ευκαιρία να πετύχουν κάποιο χρυσό γκολ κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με το 0-0 να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Δοξάτο τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι Καρτατζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο, Μουζακίτης, Παναγιωτολου, Δεμενελούδης, καρράς, Ρετζεπ Ογλου, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης, Καπτέλι, Προκοπίου.

Φίλιπποι Δοξάτου(Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Κ., Καραγιαννίδης Γ., Μωϋσιάδης, Ζαπουνίδης, Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Βασιλακάκης, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Κωνσταντινίδης, Γρηγοριάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *