Χωριστή – Πετρούσα, Καλαμώνας – Βώλακας και Άγιος Αθανάσιος – Καλαμπάκι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας που συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο στις 15:00 με την ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού να είναι αυτή την φορά η ομάδα που θα κάνει το ρεπό της.

Πάμε όμως να αναλύσουμε τις 7 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος με 4 νίκες σε 4 αγώνες Προσοτσάνη.

Το γεγονός όμως ότι δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Άγιο Αθανάσιο και Αμπελόκηπους, δίνει το δικαίωμα στο ποιοτικό φέτος Δοξάτο να ελπίζει ότι μπορεί να παλέψει το παιχνίδι και να κάνει την έκπληξη.

Μειονέκτημα σίγουρα για τους γηπεδούχους που παίζουν στο γήπεδο της Φτελιάς μια και γίνονται έργα στο δικό τους γήπεδο.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Δύο ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους, με καλή πορεία κάθε χρόνο και φέτος έχουν ξεκινήσει δυναμικά, η μεν Χωριστή με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, η δε Πετρούσα εντυπωσιακή με 3 νίκες σε 3 αγώνες και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Περιμένουμε ένα πραγματικό ντέρμπι στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου του Ορφέα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Επίσης πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με θετική ψυχολογία στο ματς.

Ο γηπεδούχος Ακρίτας προερχόμενος από το εντός έδρας νικηφόρο 1-0 στην Αλιστράτη και ο Ξηροπόταμος με το διπλό της αγωνιστικής 2-1 μέσα στον πανίσχυρο Βώλακα.

ΜΕΓΑΣ ΑΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Σούπερ γειτονικό ντέρμπι στον Άγιο Αθανάσιο ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θυμίζουμε ότι και πέρσι τα μεταξύ τους παιχνίδια μας χάρισαν πολλές συγκινήσεις με κερδισμένο το Καλαμπάκι που πέτυχε δύο σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα και μια πολύ δύσκολη πρόκριση στην παράταση στα ημιτελικά του κυπέλλου με αποτέλεσμα στη συνέχεια να φτάσει και στην κατάκτηση του θεσμού.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, ήδη όμως έχουν δώσει πολύ θετικά δείγματα.

Οριακή ήττα στην Προσοτσάνη, άνετη νίκη με Καλή Βρύση και ανατροπή με ισοπαλία 2-2 με το Καλαμπάκι την προηγούμενη αγωνιστική.

Ιδιαίτερα ενισχυμένος ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό Βώλακα που θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την εντός έδρας ήττα από τον Ξηροπόταμο και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν οι δύο ομάδες.

Μπορεί να τους χωρίζει μόλις ένα βαθμός, το μομέντουμ όμως δείχνει ότι οι γηπεδούχοι σαφέστατα έχουν προβάδισμα και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ποιος μπορεί όμως να μην υπολογίσει μια έμπειρη ομάδα όπως είναι η Καλή Βρύση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που έχουν ως κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ματς σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων που έχουμε δει μέχρι τώρα έχει φαβορί και αυτό είναι ο γηπεδούχος Αστέρας που έχει συγκεντρώσει και 4 βαθμούς μέχρι τώρα.

Από την άλλη μεριά ο Μακεδονικός παρουσιάζεται αποδυναμωμένος μετά την αποχώρηση 7 παικτών και προσπαθεί να δέσει με τους νέους παίκτες και να πάρει κάποιους βαθμούς μέχρι τον Γενάρη για να μπορέσει μετά να ενισχυθεί.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *