Τώρα μας χρειάζεται η Δόξα!!!

Εχθές η Δόξα Δράμας στο Ηράκλειο γνώρισε ίσως την πιο ντροπιαστική ήττα στην ιστορία της ή μια απο τις πιο ντροπιαστικές, καθώς ακόμα και στα πέτρινα χρόνια ποτέ δεν δέχτηκε 5 τέρματα σε ένα ημίχρονο.

Όμως ήταν ένα παιχνίδι και πέρα απο την βαριά ήττα δεν χάσαμε τίποτα περισσότερο απο 3 βαθμούς, σίγουρα η ψυχολογία των παικτών είναι στα τάρταρα όμως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχει χρόνο να σκεφτεί και μόνο να συνεχίσει. Στην ομάδα υπάρχει κόπωση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια και ήταν αναμενόμενο η αγωνιστική κοιλιά…

Για αυτό είμαι σίγουρος ότι η Δόξα θα ανακάμψει και θα δούμε μια ανταγωνιστική ομάδα, μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον Ιωνικό, Εργοτέλη και έβαλε 3 γκολ στην Ιεράπετρα. Ντροπιαστική ήττα δεν λέω όμως με το παιχνίδι στο 3-0 δεν βρίσκω τον λόγω να μην πάρει χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Κυριακίδης, όμως θα μπορούσε ο Προπονητής της Δόξας να μην έβαζε δεύτερο σεντερ φορ, έγιναν σίγουρα κάποια λάθη αλλά σκεφτείτε ένα πράγμα, όλοι λέμε τόσα χρόνια υπάρχει ταλέντο στο Δραμινό ποδόσφαιρο και ένας προπονητής τόλμησε να εμπιστευτεί παιδιά από τον τόπο μας, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να βάλει παιδιά απο τον τόπο μας. Ας αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε ;

Σίγουρα δεν χωράνε δικαιολογίες και κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, όμως αυτό πέρασε ακολουθούν 2 κρίσιμα παιχνίδια με Ξάνθη και ας ελπίσουμε η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει.

Πολλοί είπαν αρκετά μετά απο αυτή την ήττα και υπήρχαν λαϊκά δικαστήρια αλλά λόγο covid 19 στο Facebook πλέον, κάποια στιγμή οι επώνυμοι φίλαθλοι της Δόξας ας είναι κοντά στην ομάδα και να μην κράζουν με την πρώτη ευκαιρία και να αφήσουν τα κακόβουλα σχόλια, γιατί δεν κάνουν καλό σε κανέναν και σίγουρα στα μάτια μας.

Ας ελπίσουμε η ομάδα θα ανακάμψει και θα πετύχει τον στόχο της για άνετη παραμονή, ενώ πλέον ξεχνάμε τα πλεϊ οφ…

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *