Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 3-0: Πλήρωσε την αγωνιστική απραξία και τα πολλά αμυντικά λάθη

Δεν μπήκε με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 η ομάδα της Δόξας.Οι μαυραετοί έχασαν καθαρά και δίκαια με σκορ 3-0 από την σαφώς καλύτερη και πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα των Τρικάλων. Καθοριστικό σημείο του ματς το 39′ όπου ένα λάθος του τερματοφύλακα της Δόξας Στεφανάκου έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Τα πολλά αμυντικά λάθη της ομάδας μας έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο ακόμη γκολ στο β’ μερος και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ελαφρυντικά σίγουρα υπάρχουν με τον αντίπαλο να έχει τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και την Δόξα να παίζει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της μετά από 11 μήνες. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι τρεις απουσίες των ξένων παικτών της Δόξας των δύο Γκανέζων Μενσά και Χάμοντ και του Καμερουνέζου στόπερ Ντίμπα που σίγουρα θα δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή χωρίς όμως την σπουδαία ευκαιρία. Πρώτη καλή στιγμή για τα Τρίκαλα ήταν όταν ο Πέλκας έξω απο την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω απο την εστία του Στεφανάκου.

Στην συνέχεια η Δόξα ισορρόπησέ το παιχνίδι και προσπάθησε να βγεί στην αντεπίθεση κυρίος με τον Μαυρία τον Φυτόπουλο και τον Σαμπανίδη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 39′ τα Τρίκαλα θα ανοίξουν το σκορ με τον Ντιαλόσι να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πάλι τα Τρίκαλα μπήκαν καλύτερα και είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τον Στεφανάκο να κρατάει το αποτέλεσμα. Στο 59′ τα Τρίκαλα θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με τον Σταμάτη να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 76′ ο Ευθυμίου θα κάνει το 3-0 μετά απο λάθος στην άμυνα της Δόξας, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ολόκληρο το παιχνίδι η Δόξα Δράμας δεν έκανε καμία αξιόλογη ευκαιρία στην αντίπαλη εστία !!!

Φάσεις αγώνα

 Στο 23′ καλό συρτό σουτ έξω από την περιοχή από τον Πέλκα άουτ.
Στο 34′  ωραία προσπάθεια του Πιαστόπουλου από δεξιά, σέντρα σουτ συρτή με τα πόδια σωτηρία θα διώξει ο Στεφανάκος.
Στο 35′ κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 39′ εκτέλεσε φάουλ ο Παπαγεωργίου ο Στεφανάκος κάνει κακή έξοδο και χάνει την μπάλα με αποτέλεσμα ο στόπερ των Τρικάλων ο Ντιαλόσι με κοντινό σουτ σε άδεια εστία κάνει το 1-0 για τα Τρίκαλα.
Στο 43′ νέο λάθος του Στεφανάκου που χάνει την μπάλα σε νέο φάουλ του Παπαγεωργίου αλλά δεν θα προλάβει ο Ντιαλόσι να την στείλει στα δίχτυα 
Στο 48′ ωραία ενέργεια και σουτ του Καρουγκάλ δύσκολα σε κόρνερ διώχνει ο Στεφανάκος.
Στο 53′ πρώτη καλή στιγμή για την Δόξα με ωραίο συνδιασμό και σέντρα του Σπυρόπουλου με διπλή προσπάθεια δύσκολα θα τελειώσει την φάση ο Γκαράς.
Στο 59′ λάθος στη δεξιά πλευρά της Δόξας από τον Σπυρόπουλο, ο Καρουγκάλ πασάρει στον Σταμάτη που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0 για τα Τρίκαλα.
Στο 69′ πολύ ωραίο σουτ του Σταμάτη έξω από την περιοχή εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα θα διώξει σε κόρνερ ο Στεφανάκος. 
Στο 76′ νέο τραγικό λάθος στην άμυνα της Δόξας σε γύρισμα με το κεφάλι και ο Ευθυμίου από κοντά με πλασέ θα κάνει το 3-0 για τα Τρίκαλα. 
Στο 84′ πάσα του Κουτσιανικούλη σουτ του Σαμπανίδη με τα πόδια θα διώξει ο Γκαράς. 
Στο 85′ κίτρινη κάρτα στον Μαυρία.
Στο 88′ ωραία προσπάθεια του Ευθυμίου κακό πλασέ όμως άουτ.
Τα στοιχεία του αγώνα Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Νιάρος, Πιαστόπουλος(81′ Χατζηκωνσταντίνου), Σουλιώτης(80′ Κεχαγιάς), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας(80′ Ελευθεριάδης), Ντιαλόσι, Σταματής(72′ Ευθυμίου), Σιλβάνο Καρουγκάλ(81′ Κλεμέντε).

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος(70′ Αγιώτης), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπολάκης, Αγγελόπουλος(54′ Βουγιακλίγια), Πινδώνης(70′ Παπαϊωάννου), Φυτόπουλος, Κόντος(54′ Κουτσιανικούλης), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Τέταρτος: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

To 1-0 για τα Τρίκαλα στο 39′ :

Φώτο : sportrikala.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *