Το όραμα και το μυστικό της μελλοντικής επιτυχίας!

Μυστικό σίγουρα δεν είναι και αποτελεί ενίοτε το όραμα κάθε ομάδος που θέλει να έχει και παρόν αλλά και μέλλον.

Η Δόξα Δράμας το έχει αποδείξει στο παρελθόν και θέλει να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως εμπιστεύεται και βασίζεται στα νέα παιδιά του τόπου μας.

Την φετινή μεταβατική και συνάμα δύσκολη χρονιά η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δίνει αρκετές ευκαιρίες σε παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της και όχι μόνο.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες η Δόξα Δράμας ήδη εκπλήσσει ευχάριστα στο πρωτάθλημα της Super League2 , προωθώντας παιδιά που διακρίθηκαν στην  Κ19 και δίνοντας σε Ελληνόπουλα την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους.

Το ταλέντο σε ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών περισσεύει και σύντομα τα αποτελέσματα θα γίνουν ακόμη πιο εμφανή.

Η Διοίκηση υλοποιεί το όραμα με απλά βήματα και μεθοδικά κάνοντας το αυτονόητο και δίνοντας ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές.

Το απόγευμα μάλιστα της Παρασκευής λίγο πριν την προπόνηση  ο τεχνικός διευθυντής  της ομάδος Γιάννης Ξανθόπουλος και ο γενικός αρχηγός  Βασίλης Μουρατίδης {  και οι δύο προέρχονται από τα σπλάχνα της Δόξας} μίλησαν ιδιαίτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους πως πρόθεση της διοίκησης είναι σε συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη να στηριχθούν και να πάρουν περισσότερο χρόνο στην διάρκεια του πρωταθλήματος για να δείξουν πως μπορούν να αγωνιστούν σε πιο υψηλό επίπεδο.

Τόσο ο κ.Ξανθόπουλος όσο και ο κ.Μουρατίδης τόνισαν στο νέο αίμα της ομάδος πως τώρα είναι η ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούν .

Στο χέρι σας είναι ,είπαν χαρακτηριστικά,  να τιμήσετε  αυτήν την ένδοξη φανέλα που ανέδειξε  σπουδαίους  ποδοσφαιριστές , και  να μιλάει σε λίγο ολόκληρη η Ελλάδα για εσάς

Εικόνες απο την σημερινή προπόνηση :

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *