ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής φιλικής συνάντησης στο Καλαμπάκι, η Δόξα Δράμας δε γινόταν να ξεχάσει τον προπονητή των γηπεδούχων, Λάζαρο Μουρατίδη, τον οποίο τίμησε με ανθοδέσμη ο γενικός αρχηγός των “Μαυραετών”, Βασίλης Μουρατίδης, σε μια πολύ μικρή ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ομάδα μας, ως παλαίμαχός της (επιθετικός). 

Ο 40χρονος Δραμινός τεχνικός, που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Δόξα (αμοιβαία εκτίμηση με την κερκίδα), έπαιξε σε τρεις θητείες στην ομάδα μας, αρχικά το 2003 (στο μπαράζ με τον ΠΑΣ Αβέρωφ στο Αλκαζάρ, άνοδος από τη Δ΄ στη Γ΄, στη δεύτερη σεζόν του) και εν συνεχεία άλλες δυο διακεκομμένα από το 2007 ως το 2010, σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, αφήνοντας το στίγμα του στην πορεία ανόδου, ως πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 11 γκολ (τιμήθηκε και με βραβείο ΠΣΑΠ το 2009) και ως εμβληματικός αρχηγός στην πορεία τίτλου.

Μάλιστα, ο Λάζαρος Μουρατίδης, που “νιώθει” όσο λίγοι από Δόξα, συνεργάστηκε με τον Βασίλη Μουρατίδη στους “Μαυραετούς” εκείνη τη σεζόν, όταν ο δεύτερος ήταν συνεργάτης του τότε προπονητή Κώστα Βασιλακάκη στο επιτελείο.

“ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ”

Ο Λάζαρος Μουρατίδης μετά το φιλικό ανέφερε στην ιστοσελίδα της Δόξας: “Δεν έκρυψα ποτέ τα συναισθήματά μου για τη Δόξα, είναι γνωστά. Είναι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεφάλαιο για μένα. Υπάρχει διαχρονικό δέσιμο, έζησα σημαντικές στιγμές εδώ, κυρίως καλές, αυτές κρατώ ως έντονη ανάμνηση. Ειδικά η άνοδος του 2009, με γεμάτο γήπεδο. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο εκείνος ο κόσμος, που ακολουθούσε και εκτός. Μακάρι να ζήσουμε τέτοιες στιγμές σύντομα στο γήπεδο της Δόξας. Μου έμεινε ανεξίτηλα εκείνη η σεζόν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγήκαμε πρώτοι με δύσκολους αντιπάλους και ήμουν αρχηγός, αλλά και πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Σημείο αναφοράς για μένα. Ευχαριστώ τη Δόξα που με τίμησε στο φιλικό. Με τιμά η βράβευση από τον Βασίλη Μουρατίδη. Εύχομαι στην ομάδα το καλύτερο στο πρωτάθλημα και να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα. Ως παίκτης την αντιμετώπισα και άλλες φορές, ως προπονητής ήταν η πρώτη. Είδα στο φιλικό πολλά νεαρά παιδιά και από την Κ19, με ταλέντο και ποιότητα. Προσωπικά μου άρεσε, είναι ευχάριστο οτι είναι πολλοί Δραμινοί, τους είδα σε καλή κατάσταση, αν και αρκετοί έλειψαν και σίγουρα διαθέτει πιο έμπειρες μονάδες”.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *