ΣΤΗ ΔΟΞΑ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Γιώργου Καραγιαννίδη.

Ο 18χρονος Δραμινός γκολκίπερ (γεννηθείς στις 10/3/2003) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αγίου Αθανασίου, συνέχισε στα τμήματα υποδομής των “Μαυραετών” (στο παιδικό, μετά σε Δουμπέσσα και Αντώνη Καστρινό) και μέχρι πρότινος έπαιξε στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καραγιαννίδης γυρνά στα πάτρια εδάφη, αυξάνοντας τις επιλογές στα γκολπόστ για το τεχνικό επιτελείο, ενώ το νεαρό γνωρίζει άριστα από πιο μικρή ηλικία και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Δόξας, Βαγγέλης Καρασάββας.

“Είμαι χαρούμενος που γυρνάω στην οικογένεια της Δόξας, μετά από ένα χρόνο στην Τρίπολη. Από μικρός είχα όνειρο να παίξω με αυτή τη φανέλα. Ένα όνειρό μου πραγματοποιείται. Πιστεύω οτι θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική, αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Είναι βαριά η φανέλα. Ο καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο και εκεί θα φανούν όλα” ανέφερε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας. 

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα της πόλης του και ευχόμαστε το πέρασμά του από τη Δόξα να συνοδευτεί με υγεία και επιτυχίες.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΑΓΙΑΣΙΩΤΗΣ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποιεί την πρόωρη λύση συνεργασίας με τον μέσο, Πέτρο Αγιασιώτη. Ευχαριστούμε τον Πέτρο για τη σύντομη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΣΤΙΣ 18.30 ΜΕ Κ19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Τέλος, η ΠΑΕ Δόξα ενημερώνει οτι το επόμενο φιλικό, με την Κ19 του Ολυμπιακού στα Τρία Πέντε Πηγάδια την Πέμπτη (5/8) θα διεξαχθεί στις 18.30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *