Σάββας Μουδούρογλου : Νιώθω χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Δόξα

Στην Dramasport και στον Δημήτρη Μπουτζέκη μίλησε ο πρώην παίκτης του Πανδραμαϊκού και νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Δράμας, Σάββας Μουδούρογλου. Ένας παίκτης που χωρίς καμία αμφισβήτηση αξίζει να φοράει την φανέλα των Μαυραετών και μπορεί να είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή της Δόξας μέχρι τώρα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Dramasport μίλησε για την μεταγραφή του στην Δόξα, τους στόχους της ομάδας και τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Ερ: Σαββα μετά από 6 χρόνια επιστρέφεις στην Δόξα Δράμας, αρχικά θέλω να σε ρωτήσω τα συναισθήματα για την μεταγραφή σου στους Μαυραετους;

Απ: Νιωθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Δόξα Δραμας και παράλληλα μεγάλη τιμή να παίζω για αυτήν την ιστορική ομάδα.

 Ερ: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και οι προσωπικοί σου την νέα σεζόν;

Απ: Στόχοι της ομάδας είναι να έχει όσο το δυνατόν καλή πορεία με την βοήθεια όλων. Προσωπικοί στόχοι, πάντα είμαι φιλόδοξος και το μόνο που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο με πολύ δουλειά και υπομονή!

Ερ: Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι για την επιστροφή σου στην Δόξα;

Απ: Υπήρξα και στο παρελθόν μέλος στην Δόξα Δράμα έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές και όταν μου έγινε η πρόταση το μόνο που σκέφτηκα ήταν να βοηθήσω και εγώ στη νέα προσπάθεια της ομάδας!

-Επί την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πανδραμαικο συγκεκριμένα στον Κ.Καιρη την διοίκηση αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα καλη πορεία και να πετύχει τους στόχους της!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *