Προφορική συμφωνία με Άκη Ιωακείμ η Δόξα Δράμας, κοντά σε 7 ανανεώσεις από τους Κύπριους επενδυτές

Το μεσημέρι η διοίκηση της Δόξας Δράμας μέσα από το επίσημο site της ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με Κυπριακή εταιρία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως επίσης και την εντολή στους νομικούς των δύο πλευρών να διεκπεραιώσουν τις διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών, με αυτή την διαδικασία να χρειάζεται 10-15 μέρες, με τους Κύπριους  επενδυτές τρέχουν από σήμερα την ομάδα.

Εκπρόσωπος της εταιρίας βρίσκεται από εχθές στην Δράμα και κάνει επαφές με την διοίκηση. Επίσης  είχε σήμερα συναντήσεις με το τεχνικό τιμ της ομάδας, τους υπαλλήλους των γραφείων και αύριο συναντήσεις με στοχευόμενους ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς ώστε να παραμείνουν και την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι επενδυτές θέλουν να δημιουργήσουν ένα ροστερ με ένα βασικό κορμό ώστε μέσα στον Αύγουστο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Προφορική συμφωνία υπάρχει με τον Κύπριο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Άκη Ιωακείμ  που ήταν και το 2017 υπηρεσιακός προπονητής στην Ομόνοια.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *