Πανδραμαϊκός: Τοποθέτηση “Βαγγέλα” υπέρ της Δραμινής ομάδας

Παραμένει θολό το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα καθώς η ΕΕ της ΕΠΟ δεν πήρε κάποια απόφαση.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η υπόθεση της ομάδας του Ευόσμου, που βρίσκεται σε φάση αναμονής. Στην ΕΕ μάλιστα υπήρξε αναφορά στην επιστολή που απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το θέμα του CEO
Σε αυτήν, ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε και για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με τον Πανδραμαϊκό και τον Ορφέα Ξάνθης, τονίζοντας:

«Αν και το θέμα έχει να κάνει με την Γ’ Εθνική και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αφορά όλους μας, αφού το ποδόσφαιρο πηγαίνει μόνο πίσω με όλα τα απίθανα που συμβαίνουν και με την Ομοσπονδία που επιτρέπει τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα σε ομάδες που δεν πληρούν τους όρους του νόμου με αποτέλεσμα να δημιουργείται στην συνέχεια κομφούζιο μετά και τις αποφάσεις του ΔΔΠ. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, εισάγονται εκ νέου προ συζήτηση προκηρύξεις πρωταθλημάτων που αγνοούν το νόμο και τις αποφάσεις του ΔΔΠ, μόνο και μόνο για να βρεθεί ξανά του χρόνου η ΕΠΟ μπροστά στο ίδιο χάος. Εκτός και αν όλο αυτό δεν γίνεται τυχαία, αλλά εσκεμμένα προκειμένου διάφοροι να μπορούν να εμφανίζονται «χρήσιμοι» την κατάλληλη στιγμή.
Είναι ξεκάθαρο, ή θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο, ότι:

1) Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου δεν συζητούνται, ούτε μπορούν να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή ερμηνείας. Απλώς εφαρμόζονται. 2) Όποιος δεν τις εφαρμόζει παραβιάζει συνειδητά το Καταστατικό της ΕΠΟ και τη θεσμοθετημένη ανεξαρτησία των δικαστικών και δικαιοδοτικών της οργάνων, άρα είναι οιονεί υπο κρίση και κινδυνεύει να κηρυχθεί έκπτωτος».

Επί της ουσίας το παραπάνω μοιάζει με παρέμβαση κατά του Αγροτικού Αστέρα. Τι λέει ουσιαστικά ο Μαρινάκης; Πως η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την απόφαση, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι οι «πράσινοι» τερμάτισαν πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και αγωνίστηκαν μετά από επικύρωση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδόθηκαν στο Metropolis 95.5 υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει καμία ομάδα από τον όμιλο του Αγροτικού η οποία θα κερδίσει την άνοδο στη Superleague 2 και να μη γίνει αντικατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *