Πανδραμαϊκός – Δόξα Δράμας 1-2: Έσπασαν το ρόδι οι Μαυραετοί, βελτιωμένη εικόνα της Δόξας απέναντι στο συντοπίτη Πανδραμαϊκό

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα   το απόγεμα στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας εκεί που ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε την Δόξα Δράμας. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι και των δύο ομάδων, περιμετρικά του σταδίου για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Σίγουρα πέρα από τους Μαυραετούς, ουσιαστικός νικητής ήταν το Δραμινό ποδόσφαιρο αφού αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Νομό.  

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα είχε την κυριαρχία στο πρώτο μέρος και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν από μπαλιά του Σαμπανίδη ο Μαυρίας βγήκε τετ α τετ με τον Χαραλαμπίδη με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πανδραμαϊκού.

Στην συνέχεια Δόξα είχε όρεξη να δημιουργήσει ευκαιρίες και είχε την κατοχή της μπάλας και στο 20’ ο Παπαραργυρίου θα παίξει στον άξονα τον Μπρουσέλερς με τον επιθετικό της Δόξας να πιάνει ένα καλό σουτ τεστάροντας τα αντανακλαστικά του Χαραλαμπίδη.

Στο 34’ η Δόξα θα ανοίξει το σκορ όταν εντός περιοχής ο Μπρουσέλερς θα κάνει το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πανδραμαϊκόυ, κάνοντας το 0-1

Ο Πανδραμαϊκός στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και είχε και την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Μουδούρογλου πήρε την κεφαλιά από τον Πετρίδη, με την μπάλα να φτάνει στο Μπερούκα, με τον φόρ των ερυθρόλευκων να πιάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ηλιάδη.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, πριν βγεί το ημίχρονο και στο 43’ ο Μπελμάνι θα εκτελέσει το κόρνερ με τον Πατένταλη να πιάνει την κεφαλιά,με τον Ηλιάδη να ελέγχει, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κάνουν και αρκετές αλλαγές ταυτόχρονα, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Στο 61’ η Δόξα θα κάνει το 0-2 με τον Τζίνο Μπόζ μετά απο ωραίο τεχνικό σουτ εντός περιοχής.  Στο 67’ νέα ευκαιρία για τους Μαυραετούς με τον Τζίνο Μπόζ να εκτελεί το φάουλ με τον Χαραλαμπίδη να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του.

Στο 74’ ο Πανδραμαϊκός θα καταφέρει να μειώσει το σκορ σε 1-2, όταν ο Φουστέρης έπαιξε στα δεξιά τον χαφ των Κόκκινων Ζιγιαχόβαλη ο οποίος έβγαλε την σέντρα με τον Μπερούκα να πετάγεται και να κάνει με κεφαλιά το 1-2.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και στο 78’ ο Μπελμάνι θα εκτελέσει το κόρνερ με τον Πατένταλη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός είχε 2 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι, με ένα σουτ του Μπερούκα στο 85, ενώ στο 89’ ο Αχαλινόπουλος θα βγεί τετ α τετ με τον Στεφανάκο στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω.

Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι: Τσάκωνας, Μπελμάνι, Μπερούκας και Κονταξής, ενώ για την Δόξα οι: Μπόζ, Παπαργυρίου, Μπρουσέλερς, Τάσιος και Παπαϊωάνου.

Φάσεις αγώνα:

9’ πάσα του Σαμπανίδη στον Μαυρία τετ α τετ με τον Χαραλίμπιδημ η μπάλα σταματάει στο δοκάρι

20’ Σουτ του Μπρουσέλερς θα αποκρούσει ο Χαραλαμπίδης

28’ Σουτ του Μπερούκα άουτ

31’ Μαυρίας φάουλ η μπάλα λίγο άουτ

34’ Πλασέ του Μπρουσέλερς η μπάλα στα δίχτυα 0-1 για την Δόξα

38’ Κεφαλιά πάσα του Μουδούρογλου η μπάλα θα φτάσει στο Μπερούκα θα κάνει το σουτ η μπάλα μόλις άουτ

43’ Πατένταλης η Κεφαλιά άουτ

61’ Φάουλ του Κόντου η μπάλα θα φτάσει στον Τζίνο Μπόζ θα κάνει το τεχνικό σουτ 0-2 για την Δόξα.

67’ Φάουλ του Μποζ η μπάλα δοκάρι

76’ Σέντρα του Ζιγιαχόβαλη κεφαλιά του Μπερούκα 1-2

80’ Σούτ του Ρούτση άουτ

85’ Σουτ του Μπερούκα άουτ

89’ Τετ α τετ ο Αχαλινόπουλος με τον Στεφανάκο η μπάλα άουτ

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Χαραλαμπίδης, Κεχαγιάς, Παπαδόπουλος, Πατένταλης, Κωνσταντάρας, Θεοδωρίδης, Μπελμάνι, Τσάκωνας, Μπερούκας, Κονταξής, Μουδούρογλου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ζιγιαχόβαλης, Φουστέρης, Γρηγοριάδης, Ιορδανίδης, Ζήσης, Παυλίδης, Τσάκωνας.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Πετρίδης, Κουκόλης, Μπόζ, Μπρουσέλερτς, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Μαύριας.

Στο δεύτερο μέρος αγώνιστικαν οι: Στεφανάκος, Κόντος, Πινδώνης, Ιμπράνεζ, Μαρινάκης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Οικονομίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *