Πανδραμαίκος: Την Πέμπτη οι σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας από την Ε.Ε. της ΕΠΟ| Όλα τα νέα και το πρώτο φιλικο

Την Πέμπτη στις 12.30 θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. και πολύ πιθανόν θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις για το αν τελικά ο Πανδραμαίκος θα παίξει στην Super League 2.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ε.Π.Ο. έχει κάνει ερώτημα για το τι πρέπει να κάνει με την υπόθεση του Πανδραμαϊκου στην UEFA και την FIFA, ενώ η υπόθεση της Δραμινης ομάδας είναι διαφορετική και μετά την δικαίωση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δεσμεύεται η ομοσπονδία για δικαίωση του Πανδραμαϊκου καθώς είναι συνταγματικό δικαίωμα του συλλόγου σύμφωνα με το άρθρο 20 του Συντάγματος.

Επίσης ο πολιτικός κόσμος της Δράμας πιέζει για την δικαίωση του Πανδραμαϊκου καθώς σήμερα με επιστολή της η Χαρά Κεφαλιδου σχολιάσει το θέμα και χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να μην ξέρει ακόμα ο Πανδραμαίκος που θα αγωνιστεί.

Πρώτο φιλικό το Σάββατο

Ο Πανδραμαίκος έκανε γνωστό και το πρώτο του φιλικού και αυτό θα είναι το ερχόμενο Σάββατο στον Άγιο Αθανάσιο με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο στις 18.30. Εκεί θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας την ευκαιρία να δουν την ομάδα για πρώτη φορά φέτος και να δουν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *