Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Αραβίδη «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση

Η Παναχαϊκή αν και στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε σκούρα, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών με 2-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα, εκτός από γκολ! Η Παναχαϊκή κατέγραψε 6 (2) τελικές και ο Λεβαδειακός 7 (4), αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8’ όταν ο Τσερούτι βγήκε στην αντεπίθεση, επιχείρησε και το σουτ αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον Στογιάνοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Πολλέτο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, χωρίς όμως να καταφέρνει να νικήσει τον Κολοβούρη.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός και στο 18’ ο Λεβαδειακός «άγγιξε» το 0-1. Ο Νίλι βγήκε από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά ο πορτιέρε της Παναχαϊκής του είπε πάλι «όχι». Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Ντάουλα, καθώς στο 24’ ο Τσερούτι ανατράπηκε από τον Νίκα αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου την αντίπαλη εστία. Αυτή τη φορά με τον Νίκα, ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Παναχαϊκής, όμως το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κολοβούρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αραβίδης με ωραίο τρόπο έβγαλε στον Γιούση κι αυτός ανατράπηκε από τον Καραχάλιο. Ο έμπειρος επιθετικός της ΠαναχαϊκήςΧρήστος Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.  Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70’ η ομάδα της Πάτρας διπλασίασε τα τέρματα της, ξανά με την Χρήστο Αραβίδη.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να πάει στους 13 βαθμούς στην 3η θέση, ενώ από την άλλη ο Λεβαδειακός υποχώρησε στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (87’ Κόκας), Γιούσης (87’ Μασούρας), Μπάτροβιτς, Τσερούτι (58’ Μαρκοπουλιώτης), Αραβίδης

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Λιάγκας, Δημόπουλος (46’ Μεχία), Μύγας, Παναγιώτου (74’ Μαρίνος), Νίκας (74’ Βήχος), Καραχάλιος, Νίλι, Κωστή (46’ Ενομό), Πολέττο, Τζιώρας (57’ Μπιανκόνι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *