Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας (1-0 Ημίχρονο) | Τρομερός Στεφανάκος, εξαιρετικός Μπάτροβιτς!

Το φιλμ του ημιχρόνου

Η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα κερδίζοντας την μάχη του κέντρου εκεί όπου η Δόξα είχε να διαχειριστεί τις βασικές απουσίες Χάμοντ, Αγγελόπουλου και Πινδώνη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του πρώην παίκτη της Δόξας, Κουσκουνά και είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά στις ευκαιρίες που δημιούργησαν για ένα δεύτερο γκολ σταμάτησαν στην πολύ καλή απόδοση του Στεφανάκου. Η Δόξα προσπάθησε μετά το μισάωρο να φανεί απειλητική αλλά πέρα από μια καλή προσπάθεια του Μαυρία δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στην αντίπαλη εστία.

Οι φάσεις του ημιχρόνου

4′ Τρομερός Στεφανάκος για την Δόξα καθώς σε δύο σουτ των γηπεδούχων, αρχικά με τον Πατάπη και έπειτα με τον Κουσκουνά, αντέδρασε αποτελεσματικά και κράτησε το μηδέν!

9′ Ο Πάνος πήρε την μπάλα από τον Μπάτροβιτς, με μία προσποίηση μπήκε στη περιοχή αλλά του σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων

17′ Συγκλονιστικός Στεφανάκος καθώς ο Μπάτροβιτς έβγαλε τον Γιούση φάτσα με το τέρμα αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας ήταν για μία ακόμη φορά εκεί!

18′ ΓΚΟΛ! 1-0 η Παναχαϊκή με τον Κουσκουνά! Ο Γιούσης έκανε μία κάθετη πίσω από την σέντρα, ο Μπάτροβιτς άφησε πολύ έξυπνα την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Κουσκουνάς βγήκε μόνος του τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, εκεί όπου δεν δυσκολεύτηκε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του!

22′ Ο Μαυριάς επιχείρησε ένα πολύ φιλόδοξο σουτ από πολύ μακριά αλλά ο Σούλης ήταν σε ετοιμότητα και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε.

29′ Έπειτα από ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Παπαϊωάννου μπήκε μες στην περιοχή αλλά του σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Μπάτροβιτς να δίνει μία ακόμα ωραία πάσα και τον Κουσκουνά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

37′ Ένα κακό σουτ από πολύ μακριά με τον Μπαράνκο, πολύ άουτ.

38′ Ο Μαυριάς πήγε να δοκιμάσει το πόδι του από τα 30 μέτρα αλλά η μπάλα βρήκε πάνω στον Μπαράνκο και στην επαναφορά το σουτ του Έλληνα εξτρέμ δεν ήταν καλό.

41′ Στο ίδιο έργο θεατές, Μπάτροβιτς στον Κουσκουνά με το πλασέ του τελευταίου να αποκρούεται από τον Στεφανάκο

42′ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επέμβαση από τον τερματοφύλακα των Μαυραετών, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Γιούση και κεφαλιά του Λαρέα έσωσε από σίγουρο γκολ την ομάδα του με το πόδι!

44′ Ο Μαυριάς με ωραία τρίπλα μπήκε μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ αλλά ο Σούλης μπλόκαρε.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *