Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στην Δόξα Δράμας – Πέρασαν εργομετρικά οι παίκτες – κοντά σε τρεις Ολλανδούς παίκτες

Ο σχεδιασμός δείχνει να έχει ξεκινήσει στις τάξις της Δόξας Δράμας, αφού την Παρασκευή οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μέχρι στιγμής πέρασαν εργομετρικά σε ιδικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, εκεί που ο Άκης Ιωακείμ ( υπενθυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) και οι συνεργάτες του είδαν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πληροφορίες της Dramasport λένε ότι η Δόξα είναι κοντά στο κλείσει δύο Ολλανδούν ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες ούτε τι θέση παίζουν ούτε για την ποιότητα τους.

Ακόμα αρκετά θέματα είναι στον αέρα χωρίς να ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας, αλλα υποθέτουμε εντός της εβδομάδας αφού η ομάδα άρχισε να οργανώνεται. Στα διοικητικά υπάρχει σταθερότητα χωρίς να υπάρχουν νέες ανακοινώσεις για την μεταβίβαση των μετοχών.

Επίσης η εταιρία που έχει πάρει την Δόξα Δράμας έχει ξεκινήσει να βελτιώνει την κατάσταση στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, αλλα όσο περνάει ο χρόνος είναι μειονέκτημα για την ομάδα και ταυτόχρονα ” παίζουν ” με τον πόνο του υγιεί Δοξαίου, όσοι έχουν παραμείνει, αφού ο κόσμος έχει απογοητευτεί.

Υ.Γ.1:

Η Dramasport ζητάει απο όποιον μπορεί να μας βρει οικονομικά στοιχεία της Κυπριακής εταιρίας που εμπλέκεται με την Δόξα Δράμας ας μας τα στείλει στο e-mail της : dimiboutz@gmail.com ώστε να μπορέσουν να βγάλουμε συμπεράσματα και να σας τα παρουσιάσουμε !!!

Υ.Γ.2 : Τα οικονομικά στοιχεία της κάθε εταιρείας είναι επίσημο έγγραφο προς δημοσίευση ώστε να πληροφορεί τους μετόχους και υποψήφιους μετόχους της εταιρείας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *