ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Κ19 ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Λευτέρη Ροδίτη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Κ19.

Ο Δραμινός ανερχόμενος τεχνικός άφησε τη σφραγίδα του στο τοπικό πρωτάθλημα της Δράμας, τόσο με τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και τον Ερμή Οχυρού (σε πρώτη ομάδα και ακαδημίες σε αμφότερες), όσο και τα τελευταία 3.5 χρόνια στον πάγκο της Δόξας Βώλακα, την οποία οδήγησε σε διακρίσεις και συνέβαλε καταλυτικά στην ανάδειξη νέων παικτών.

Μάλιστα, από τις ακαδημίες του Κάτω Νευροκοπίου “έφυγαν” αρκετά ταλέντα (5-6) με προορισμό τα τμήματα υποδομής ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. 

Ο Λευτέρης Ροδίτης, που έρχεται πρώτη φορά στις τάξεις των “Μαυραετών”, είχε την Παρασκευή την πρώτη γνωριμία και προπόνηση με την ομάδα Νέων, ενώ στον κύκλο συνεργατών του δεν θα υπάρξουν άλλες διαφοροποιήσεις σε αυτή τη φάση.

“ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ-ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ”

Ο Ροδίτης είναι παλαίμαχος των Πανδραμαϊκού (συμπαίκτης με τον έφορο της Κ19 της Δόξας Άγγελο Τοκμακτσή τη δεκαετία του ΄90), Προσοτσάνης και Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ανέφερε: “Με όρεξη και διάθεση θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το φιλόδοξο βήμα και την πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Με δουλειά καλούμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες. Την ανάδειξη παικτών, που θα είναι σε θέση να κάνουν καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο, επαγγελματικά για τις μεγάλες κατηγορίες. Και ασφαλώς πρώτη προτεραιότητα είναι να στελεχώσουν στο κοντινό μέλλον την ανδρική ομάδα της Δόξας αρκετά παιδιά από τη Δράμα, όπως ήδη συμβαίνει. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια, με σύνδεση τόσο με την πρώτη ομάδα, όσο και τα δυο τμήματα υποδομής που έπονται, τον “Αντώνη Καστρινό” Α΄ και Β΄. Σκοπός μας είναι η αγαστή συνεργασία και οι περισσότεροι παίκτες της Κ19 να θεωρηθούν σύντομα τακτικά έτοιμοι για το βήμα της προώθησης για την πρώτη ομάδα. Ήδη διέκρινα οτι έχουν μεγάλη ένταση και τρέχουν ακατάπαυστα. Είναι καλά δουλεμένοι από τον Γιάννη Χαρακίδη, δεν έχουν μείνει πίσω. Στη συζήτηση που είχα με τον κ. Μάκη Κατσαβάκη, είπαμε αρκετά πράγματα. Πρέπει οι παίκτες να είναι προσαρμοσμένοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αρκετών συστημάτων. Προσωπικά αισιοδοξώ οτι μέσα από τη δουλειά έχουμε τα φόντα να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της Δόξας, με νέους παίκτες από το νομό της Δράμας, που θα φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας με αξιώσεις”.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον απερχόμενο προπονητή, Βασίλη Παναγιωτίδη για τη συνεργασία και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, ευχόμαστε καλή επιτυχία και διακρίσεις στον Λευτέρη Ροδίτη για τα καθήκοντα που ανέλαβε.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *