ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ (ΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ)

Ένα ακόμα “σετ” φιλικών περιμένει τη Δόξα Δράμας την τρέχουσα εβδομάδα, όσο βαδίζουμε προς την τελική ευθεία και την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, συνδυαστικά με την κορύφωση της προετοιμασίας.

Οι “Μαυραετοί” καταρχάς την Τρίτη αντιμετωπίζουν το Καλαμπάκι εκτός έδρας (ομάδα ΕΠΣ Δράμας), στις 17.00, στο ίδιο μοτίβο και “πνεύμα” των προηγούμενων τεστ με Προσοτσάνη και Βύρωνα Καβάλας: Να πάρουν λεπτά συμμετοχής και αρκετοί νεαροί, με λιγότερο χρόνο παρουσίας στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις, αλλά και κάποιοι παίκτες από την Κ19.

Προκειμένου να εξαχθούν σφαιρικά συμπεράσματα από το τεχνικό επιτελείο για όλο το έμψυχο δυναμικό και να διατηρηθούν άπαντες σε εγρήγορση και ετοιμότητα, με ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια τους.

Την Τετάρτη η Δόξα κάνει πρόβα πρωταθλήματος, στις 17.00 με τον Ηρακλή στη Μηχανιώνα, ένα παιχνίδι ασφαλώς πιο κατατοπιστικό και αντιπροσωπευτικό (ανάλογα χαρακτηριστικά με εκείνο κόντρα στη Βέροια) για τη δυναμική του αρχικά προοριζόμενου ως βασικού “κορμού” , τουλάχιστον σε πρώτη φάση και πάντα σε θεωρητική σφαίρα, εξυπηρετώντας τον Μάκη Κατσαβάκη για το τελικό μοντάρισμα.

Αμφίβολος για αυτό το παιχνίδι είναι ο Σάββας Μουδούρογλου, που την Τρίτη αφαιρεί το νάρθηκα από το χέρι και περιμένει την ιατρική εισήγηση για το αν μπορεί να αγωνιστεί (ίσως προφυλαχθεί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *