Μάγγος: “Η ομάδα έχει μέταλλο και ταυτότητα” (vid)

Τη σημαντική νίκη του Καραισκάκη με 4-2 επί της Δόξας στη Δράμα σχολίασε με δηλώσεις του ο προπονητής των Αρτινών, Γιάννης Μάγγος.

“Είναι μεγάλη νίκη και αυτή την κάνει ο αντίπαλός μας, η μεγάλη Δόξα Δράμας με τη βαριά φανέλα. Στεναχωριέμαι που βλέπω τη Δόξα σε αυτή τη κατάσταση… Η ουσία είναι πως στα τελευταία παιχνίδια μας, σε πρωτάθλημα και πλέι άουτ κάνουμε εκπληκτικές εμφανίσεις με ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε αήττητοι σε συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δε φτάνει, είμαστε ακόμη πρoτελευταίοι.” 

Δύο φορές πίσω στο σκορ και δύο φορές το γύρισε η ομάδα, είναι θετικό στοιχείο αυτό για την ομάδα; “Σίγουρα είναι θετικό στοιχείο αυτό. Έτσι έγινε και με την ιστορική Παναχαϊκή, μείναμε δύο φορές πίσω και το ανατρέψαμε. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο, έχει βρει την ταυτότητά της. Ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Αλλάξαμε πρόσωπα και συστήματα στα τελευταία λεπτά και γι’ αυτό γυρίσαμε το παιχνίδι, βγήκαν σωστά… Θα πρέπει στα επόμενα δύο παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς ώστε να μπορέσουμε να σωθούμε έστω και στα πλέι άουτ που είναι ο στόχος μας. Αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, κρατάμε μικρό καλάθι. Συνεχίζουμε με πίστη.” 

και συμπλήρωσε “Ήταν μονόδρομος η νίκη σήμερα, για τη συνέχεια. Αν δεν κερδίζαμε ή αν είχαμε ισοπαλία, μέναμε πίσω. Είμαι ευχαριστημένος απόλυτα από τα παιδιά. Από το πάθος, τη θέληση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που μπήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε, τους ανέλυσα τι πρέπει να κάνουν, βγήκαν σωστά και κερδίσαμε.” 

Ποια ήταν τα κομβικά σημεία; “Ότι αλλάξαμε τακτική στο τελευταίο τέταρτο, σε πρόσωπα και σύστημα, ο αντίπαλος δε μπόρεσε να ακολουθήσει και γυρίσαμε το παιχνίδι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *