Κολιτσιδάκης: «Γι’ αυτό άρχισα στα 22 μου το ποδόσφαιρο-Ζεσταίνεται η Δόξα»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα σπουδαία νίκη των «Μαυραετών», αλλά και τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παρελθόν του ως ποδοσφαιριστής:

«Ήμουν 17 χρόνια Α Εθνική ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησα αργά όμως. Στα 22 μου και στα 39 σταμάτησα. Δεν ήμουν 18 όταν ξεκίνησα. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Είχα ένα σοβαρό ατύχημα στα 15 μου, είχα σπάσει το πόδι μου με μηχανή, έμεινα 3 χρόνια εκτός. Μετά ξεκίνησα να παίζω, από τα 18. Πήγα φαντάρος, έκανα 2 χρονιές στο τοπικό της ΕΠΣΜ στον ΠΑΟΚ Σταυρού, δοκιμάστηκα και μετά πήγα στον Απόλλωνα».

Για το τι θα έλεγε σε κάποιον παίκτη του αν τον έβλεπε στο δρόμο με μηχανή:

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει. Στις επαγγελματικές ομάδες υπάρχουν τέτοιοι όροι. Το ξέρουν όμως οι παίκτες από μόνοι τους. Δεν χρειάζεται να επεμβαίνουμε εμείς. Να είναι επαγγελματίες συνειδητά, όχι επειδή θα του το επιβάλλει κάποιος. Εγώ ήμουν 14 όταν άρχιζα να παίζω στον ΠΑΟΚ Σταυρού. Με ήθελε ο Μακεδονικός τότε στην Α Εθνική επί Βουλινού. Δεν με άφησε ο πατέρας μου να πάω. Δούλευα και στην τρέλα μου αγόρασα μια μηχανή. Γνώριζα τον Παναγιώτη Γιγή και μου έκανε πολύ καλή δουλειά. Είχα σπάσιμο στον μηρό. Κατάφερα όμως να παίξω ποδόσφαιρο. Τότε δεν υπήρχε αυτή η σκέψη. Άντεξα να παίξω και επαγγελματικά».

Για τη νίκη της Δόξας επί του Εργοτέλη:

«Όπως ξέρετε η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα που σε άλλα χρόνια δεν θα έκανε θριάμβους αν κέρδιζε τέτοια ματς. Τέτοιες νίκες κάνουν μπαμ επειδή είναι επί των πρωτοπόρων Εργοτέλη και Ιωνικού. Με καλό ποδόσφαιρο. Ζεσταίνει το πράγμα στη Δόξα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το που θα ήθελε να φτάσει προπονητικά:

«Ότι έκανα σαν ποδοσφαιριστής, θέλω να το κάνω και σαν προπονητής. Να προπονήσω ομάδα Super League 1. Θα ξεκινήσω από τον Απόλλωνα, θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό και να πάω στον ΟΦΗ. Όχι, όχι, σοβαρά, στόχος μου είναι να βρεθώ σε ομάδα Super League 1. ΟΚ αν μου πει ο ΠΑΟΚ να πάω προπονητής, δεν θα πω όχι επειδή έπαιξα στον Παναθηναϊκό! Όπως δεν είπα όχι ως παίκτης να πάω στον Παναθηναϊκό επειδή είμαι ΠΑΟΚτσής».

Πηγή : Μετροσπορτ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *